Ar jus supranta tevai?

Ar jus supranta tevai?

manes tevai visai nesupranta!jiems atrodo kad kas buvo jiems idomu pries 30 metu turi buti idomu ir man!ir mane tai labai siutina!
KandaKandaKandaApakęsApakęsPiktas

man yrgy panasej, wisalajk kajp padaraj ka nors prikisha sawo jaunas dienas Piktas nerwuoja ir mane Kanda

Niu mano tevaij irgi anksciau taip galvojo ir sakydavo "Mano laikais to tai nebuvo Juokiasi…as gal irgi taip sakysiu Juokiasi…hmzz o dabar tai jau apsiprato, kad as turiu sawo o jie sawo interesus turejo ir turi…Taigi jokiu iskainejimu, ka turiu daryt o ko nea, tik pasitaijko grieztu patarimu Juokiasi

geraj, kad mano mama tolerantishka ir supranta, kas dabar vyxta psaulyje Tūsas

nu, ne… Mano tevai savo dienu neprikisha. Gal kas nors jiems ir atrodo nelabai, bet jie nelygina, ta prasme nesako: ‘o va tada, kai ash buvau mazas/a…’ ir pan Cha cha

nevisada supranta

as problemu beveik neturiu, mano tevai mane supranta Taip

Wisko boonaNekaltas…kartais suprantaApkabinimas,o kartais ir niaKanda

mane tai visad supranta… labai retai pykstuos su tevais…

Supranta (dazniausiai) nors maniskiai palygint seni (50m), bet mama supranta (ji labai lengvai priima naujoves B) ),o tewuj dzin-dary,ka nori,jei tik mama leidzia…su tewais man pasiseke Mirkt

Mano tevai senamadziai ir manes ne bishkio nesupranta, dabar musu bendravimas toks: arba ash ant ju rekiu, arba jie rekia ant manes…

nju man irgi kaip kada… nerwuoja tai kad newisada leidzia kur nors bastytis ilgai…Nekaltas

Tevai tai mano Gerai visad mane supranta ir palaiko, bet seneliai tai BlogaiBlogai visad prikisa kanors, jei ne pagal juos tai jau blogai, bet jau pradeda apsiprasti, nes vistiek darau savaip LiežuvisLiežuvis

Puikiai suprantaLiežuvis

Mane tai tevaj irgi supranta. Kai tevas vaziuoja i parduotuve parsivezt alaus, tai supranta, kad ir sunui reikia pora bonku paimtLaimingas

mano tai tevai liux, jie mane supranta ir palaikoŠypsenaGerai

kaip man pasako "mano laikais taip nebuvo" pasakau kad tavo laikai jau seniai praejo.ir siaip … mane tevai tikrai pakankamai supranta.niekada neprikisineja savo madu ir t.t.

visaip buna Taip dazniausiai supranta TaipNekaltas del to dideliu problem neturiu Ne

O tu juos puikiai supranti ??Nekaltas