Ar jus nepazeidziate dievo isakymu?
ar nepazeidziate nei vieno isakymo ar yra tokiu zmoniu as galvoju kad ne ir ar kai nueinate i baznyc ia ar pasakote visas savo nuodemes ar tik kelias o gal isvis nei vieno s
Pazeidineju.O nuodemas patikiu savo sazines teismui,o ne kunigui.
zinoma, kad pazeidineju. nemanau, kad yra tokiu sventuoliu, kurie nepazeidinej. galu gale, man labai absurdiskai skamba ‘negeisk svetimo vyro/moters’. dieve mano, kaip galima suvaldyti savo jausmus…
nera tokiu zmoniu, kurie per savo gyvenimeli nebutu pazeide nei vieno dievo isakymo… juk yra turbut toks vienas “nemeluok”, ir juk nei vieno zmogaus ner kuris nebutu nei karto pamelaves
As pasakysiu tik keleta dalyku: as nepriejus pirmos komunijos(nors jau seniai laikas), ne karto nebuvau ispazinties(i man px), ne karto neejau isvis i baznycia kaip tik su klase per prievarta( ir man px) ir as visikai tu dievo isakymu ir man px
jo man irgi …dzin…
…kai as pirma karta ejau komunijos dar nelabai suvokiau kas cia darosi… na, bet as nelaikau saves nei katalike, nei kokia kitokia… tiesiog, tikiu i geri, tad jokiu 10 ar 11 isakymu man kaip ir nera… svarbu tiketi ne teoriskai, o darbais
As i Dieva netikiu ir tai man neaktualu.
Niekada nesilaikiau ir nesiruoshiu laikytis nei vieno ish tu idijotishku istatymu
dėjau ant dievo, nes jo nėra!
einu alaus nusipirksiu… aš tai čiuju, kad kunigėlis už surinktas pašalpas prisiperka daug gėralų ir geria prieš kiekvienas mišias… man tiek litų duotų, taj gerčiau kas dieną…
ash 100% uzhtikrintas kad i pragare eisiu…
niu vot idomu…atsiras tokiu nepazheidinejanciu?
o siaip…kasdien pazheidineju…ir manau daug tokiu kaip ash
taisykles tam ir sutvertos, kad zhmogus jas lauzhytu…
Pritariu visom keturiom!!!
ten jos tokios nesamoningos…nemeluok,negeisk swetimo wyro/moters…juk tai neimanoma…
idomu atsirastu zmogus nepazeidziantis…
aisq pazeidziu… neimanoma nepazeist… minciu zmogus nesuvaldys ( cia as paie tuos negeisk…)… o ir melave vien tevam issisukinejant yra kiekvienas.
nesu pakrikstytas
nesu priemes komunijos
esu buwes baznycioje gal ~5 kartus per wisa gyvenima
bet kaip sakoka" tiketi diewu galima ir darze"
tikrai pazeidziu…nu nieko nevogiu,nezudau…~ bet,kad ir eidama prie ispazinitias ne visas nuodemes issakau…o ir laaaaabai retai prie ispazinties einu…ir i baznycia…nebeprisimenu kada paskutini karta ejau…
netikiu i dieva
as taipat