Ar jus buvote kada nors uzkabinti AFERISTU
As nebuavau, bet vieno tokio numeri tai turiu
mano mama buvo uzkabinta
Nea nebuvau…
Staccie>>> Ka simbolizuoja ta
nea…
Ne… Ptfu…ptfu…ptfu…
va dabar esu,kazkoks maniakas
oj, tikrai buvau. bet manes nepavyko isdurti. atsimenu, gavau zinute atseit laimejau kazkokioje rimi loterijoje, bet to booti tikrai negalejo, nes klaipedoj, kiek zinau, hyper rimi ner. o kai as tokia impulsyvi esu, tai emiau ir paskambinau. na ir kaip as galvojau, prasidejo visi tie reikia kodu papildymo korteliu ir t.t. dabar tixliai neprisimenu ka as jam sakiau, bet, kad mama buvo persigandusi, nes niekad negirdejo manes taip besikeikiancios, taip negraziai snekancios… tel nr isdalinau visiems draugams, o savo tel prie to numerio uzsirasiau "nebuk_kvailute"
jioa, kazkada prashe kad atsiusceu ‘bites’ koda ar kazka tokio. Bet neuzkibau
kaune ,einant laisves aleja ,uzkalbino kazkokia boba ir pasiule nueiti i picerija ,bambolejo" su kazkokiu biciuku.ir is karto klausia ant ko rasyt ,tipo koks vardas ir kiti duomenys.pasimeciau ir pasakiau drauges varda.ir ta boba sako greitai mokekit 50 lt.kilo klausimas uz ka?ar uz ta biciuka ar uz picerija ,ar uz dar koki nors velnia.tai paskui teko begti kai supratom ,jok cia kazkoks aferizmas vyksta.paskui dar girdejau ,kad ta picerija tai ten kazkokiem vaikam ir ***** ten yra.tai vat - neuzsokit ant tokiu ,aferistu"
Buvau…rase kad laimejau 1000lt. ir kzkoki telefona ir kazko prase…
ash pati aferiste jus wisi lajmejote pakvietima i bet kokia kavine, restorana, pub’a, kluba ar picerija neribotam kiekiui zmoniu… tik viena salyga, ajnat sawa saskajta

ne
As turiu vieno AFERISTO nr, bet ttaisyles neleidzia skelbti NR
Buvau…