Ar jums tai buna???

Ar jums tai buna???

uj tokios sventes kaip kucios kaledos naujieji ir t.t. vercia mane nerimauti ne ne del to kad kankina klausimas ka gausiu dovanu ir pan. Šypsena o del to kad zinau jog persivalgysiu! fui bjaurus sis jausmas ir kiekviena svente buna nerealaus persivalgymo svente Liūdna jau dabar darosi bloga galvojant kaip bus apkrautas stalas vaisemis ir kaip mano protas reikalaus gabaliuko torto gabaliuko pyrago gabaliuko to ano… fu ar jums taip buna irgi ar as tik viena tokia neprivalgele??? Šypsena

Ne, nebūna.

o as sau dazniausiai leidziu si malonuma ir jokio nerimo nejauciu tik kazkaip visada saika jauciu…niu o siaip manau kad sias sventes nieko nevalgysiu nes sergu ir apetito apskritai nerastaŠypsena

O man tai patinka sventes tik nepatinka kai zmones pries sventes visi islenda is namu ir sturmuoja parduotuves, lyg pasaulio pabaiga artetuŠypsena

Man senew buvo, taj visa laika prisivalgydavau, ir apsisliaukindavau, kai maziukas buvau Šypsena dabar tai su saiku valgau Šypsena

o as per sventes visada persivalgo.Noriu ir to paragaut ir to ir ano…taip poto ir isein kad sedi ir pasikelt tyngi,net pilva skaude praded…Na,bet visa laime kad nesu ish tu panu kurios kolorijas skaiciuoj… Šypsena visaj neprosal butu pora kg priaugt. Šypsena Šypsena Šypsena

hihi… neboona… na kartajs, biat anajptol ne visada…

Buna buna ir nezinau kaip shia problema ishsprest… Aš nekaltas Juk visko norisi paragaut… Mirkt

Boona, ir labaj daznaj…Aš nekaltas Pvz. dabar…Aš nekaltasBaisu Niu, bet ash per daug del to nesijawdinu…Ne Nuoriu, taj ir walgaw…TaipCha cha Koochios tik karta metuose boona…Aš nekaltasLiežuvis Bet to wiena kitas kg plius man tikraj prawerstu…Aš nekaltasTaip

nebuna…nes pilvo skaudejimas ne persivalgymas,persivalgymas yra liga,kuria buvo apsirgus mano pazistama vajkystej kaj kazko uzvalge ir pasikiau net ligoninej gulejo

ne nebuna o ka???Aš nekaltas

nu va praejo sventes ir as vel prisivalgiau kaip parsas Šypsena velnias negaliu. bet visgi geriau buvo nei pernai Taip

nu ka , manau jog viena karta metuose biski persivalgyti galima , tik ne per daug aisq Mirkt

siaip nebuna…

Ne

Kartais visai gerai ir apsiryti karta i metus

Aj… as taj persiryju… bet man… visai, neslykstu… taj dzin Cha cha

daznai…as tai kartais taip nemegstu valgyti ir taip tingiu… Cha cha

aktuali problemaŠypsena siaip baliai patinka bet vat sitas dalykas tai uzknisa kai potu vos paeiniCha cha ir pac valgymo ritualas jau uzknisa kartaisCha cha