ar jums siuo metu eina prisijungt prie tako FTP?

ar jums siuo metu eina prisijungt prie tako FTP?

nes man i ji dabr neimanoma patekt tipo raso: “Connection refused, unknown IP address. 421 Service not available, closing control connection.” ar ir pas jus taip pat ??? Žliumbia

ne, o siaip sunkiai pastaruoju metu

man ir siunciaus kotor 4cd trecia beveik parsiunte ir nx ishjunge

Pamirshkit taka ATA padekokit acme sukeltai servu uzdarynejimo akcijei !

keista - o pas mane pasijunge… nors anksciau ne Cha chatai daba pa polnoi programe visu greiciu megas linija Girtas

pas mumi visad ein prisijungt, o greiciai, tai beveik visad greitesni negu megas… baraku FTPuskiuose… Girtas

hm - kiek pamenu barakuose budavo minimum 10~100 - nejau sumazino ? Baisu

Gudrutis Juokiasi

Pasijungt tai eina,bet incoming folder’io nerasta

Dabar kaip niekada viskas veikia gerai! Prisijungti pastariasias 3 dienas eina is 1 karto. Turbut useriu limita padidino… Greitis kaip ir priklauso ~60kb\s (iD3). Tik man kazko luzineja retkarciais, cia turbut del to kad neta perdaug apkraunu Mirkt

viskas chiki piki Šypsenaankschiau budavo per daug useriu, dabar viskas norma…

tiesiog reik paskaityt txt Mirkt o ten parasyta, kad nuo 11 12 iki 16 dienos vyks ivairus darbai ir galimi sutrikimai Šypsena Bukit kantrus… Taigi nesistebekit jai neiseis prisijunkt Mirkt

Beje jei ishties eina prisijungti filmu tako serve yra vis dar ?

Yra filmu tiek old folderi tiek video folderi.

Seniai aš į tą tako FTP neinu, nes DC++ rulez.

geras,as su balticumo internetu pasujungiau Šypsena

ja ja a musu siuo metu tako vartotoju neleidzia

paskambinau 1525 ir spekit ka suzinojau, o gi suzinau, jeigu bus useriu limitas (500), tai ismetines kas valanda, ir dar jeigu taip pat useriu limitas gali rasyti errora o ne too many users

bl katik ismete ir nebeileidzia Nekaltas