ar jums patinko tas sprendimas

ar jums patinko tas sprendimas???

ar gerai kad Skaiva iskrito is baro ???ar Mikas gerai pasielge ???kaip jus manote ???as manau kad neteisinga kad skaiva iskrito… aciu uz nuomones Gėlė

man tai gaila, kad Skaiva iškrito, bet vistiek visi juk iškris

truputi gajla…panu ir tajp ten truksta Šypsenagalejo mikas pasodint pripsa…nesuprantu,kodel to nepadare…bet anksciau ar veliau visi iskris Šypsena

plem nu mikas tai… Pavargęs Nustebęs pasodino, o po to pats gina Nekaltas Nekaltas

Tai kad pripsas yra miko pusbrolis, tai kaip jis ji sodins, ar as klystu? Nekaltas A man tai gerai kad ji iskrito, nelabai ji man patiko Ne

aciu jums visiems uz nuomones Gėlėman ir sis sprendimas labai nepatiko? !!!bet jusu tiesa: visi kazkada iskris Angelas

aisq gajkla,kad skajva iskrito,bet jei butu mindfaugas iskrites irgi butu gajla Liežuvis

Visų ten gaila

nu man tai ir Skaivos gaila bet ir mindaugelio butu gaila… Nekaltas(prasom uz nuomone Gėlė ) Nekaltas

jo,gaila,kad skaiva iskrito,nes to "mindaugelio"negaliu pakest,nu nepatinka ir fsio Veee Kietas

o man px. Taip

Kanda

Mikas gaidiskai pasielge pasodindamas Skaiva… Matosi, kad dabar BARE prasidejo intrigos ir zaidimai…

Na visi jie iskris tai nera cia ko gailet Cha cha Nors buciau visai nesupykus jei vietoj Skaivos butu iskrites Mindaugas Nekaltas ( na bet bus ir jo eile) O kad Mikas nesodins Pripso tai cia jau buvo senai aisq Cha cha Jie gi pries Bara buvo pazystami…ar jie ten gimines…na kazkas panasaus Cha cha

Norisi, kad Pripsas greičiau išeitų

man tai px kas kur ishkrito… gi patys galit bara pasidaryt… o ishkrist gali tas kuris prisisprogs pirmas ir prades myst i kampa ar vemt kur ir pan…

visi barai, robinzonai ir kaimai yra atstoj Taip

o kaip fainai vakar filmavimą rodė

ner kada barus ar pakvaise del miriam ziuret… Nekaltas