Ar jums nebaisu?
Ar jums nebaisu kai vakare einat kokia nors gatve kuri yra neapsviesta ir netoli stovi Audi mashina ir aplink jos pilna forsu.Kaip to xuliganizmo ishvegti ypac hoperiams , reperiams ar kito plauko zmonems?
Dar ir kaip baisu! …tai vat …jei nori to ishvengti - geriausia isheitis bootu nevaikshchioti neapshviestomis gatvelemis
O jeigu tokia situacija kad uzsisedejai pas drauge ar drauga ir nera kaip namo gryzti , nera kas parveza o reikia eiti per neapsviestas , apleistas gatves?O ten pilna forsu tai kas tada? Ka darytum? sakytum nieko neturiu ar kaip? Gal visus savo sugebejimus rodytum kaip apsigint bet nieko neiseitu tad skylė butu…
na as neesu forsas jajgu nakti ajnu ir pamataw forsu banda taj tiesiog nekaltaj perejnu y kita gatves puse… o siaip taj man nera labaj bajsu as tiesiog nenoriu ysivelt y koke beda ir paskuj acidurt ligoninej arba †
geriausia visada turek pinigu taxui arba lik nakvoti
nuz ziuriu zmones visai be baimes jausmo
) o siaip jeigu klaust megstat rautis ant zmoniu…ir pan?
Na tada sudetinga…jei jau taip isheina…zhinai man viena kart taip buvo …nu tiksliau panashiai…ankshchiau shokau pramoginius shokius nu ir vakare reikedavo eiti namo i kita miesto gala…tevai dirbdavo ir niekas i ta puse nevazhiuodavo…ir kazhkaip viena vakara labai namo skubejau todel sugalvojau ,kad galiu sutrumpint kelia ir ejau tokia nediduke gatvele…nu ir ka…“pasiseke” man …zhiuriu kaip tik forsu gaujele stovi ir prisikniso…tipo duok pinigus ir t.t… (achiu dievui tada mobilkos nebuvau pasiemus) …sakau neturiu pinigu… nu tada atsikniso,(dar visai geri forsai pasitaike) bet man vistiek shokas buvo…vat …pasimokiau for all life…dbr niekada nebevaikshtau tokiom gatvelem…
Va, kaip tauta kalba. Bet gi mes gyvename civilizacijos laikais ir patys sau kuriame geresni gyvenima. Tad senai sakiau, kad reikia daryt taip, kad gyventi butu patogiau… Nikinti tuos forsus, o ne bijot, kazkokiu slieku…
pritariu…
reik prasyt, kad visa saika palydetu,kai daug nepuola niekada.
vo taip geriau pasilikt nakvot
a tai teks nakvot masinoj
Tai jau rimtai geriau kelis lt ishleist taxi.
buuu
as irgi nakti geriau taksi vaziuosiu, nei pescia eisiu
na as vakarais taip pat stengiuos nevaiksciot nors kasdien is repeticiju einu apie puse 9.aisq cia netoli,per centra.kai tenka ish draugiu ar dar kur nors keliaut,pasitikiu taxistais
…as del saves nebijau
Labai baisu
neverta aukotis vistiek visu neperauklesi… o supiltas busi ne karta…
ne