Ar jums neatsibodo grupe "MANGO"?

Ar jums neatsibodo grupe “MANGO”?

Ka jus manote apie mango??Ar jums neatsibodo kai jos kiekviename koncerte apsirengusios taip pat?

man tai ziauriai nepraeina tos mango…

Va butent butent! Tos nuoperdos man atsibodo ta pacia secunde, kai isgirdau daina apie "…sexulaus vyrai ir gaivus alus…"!

kadangi tokiu neklausau, tai ir neatsibodoLiežuvis

Kai per Akvariumą Masalskis pasakė, kad tuoj pasirodys grupė- pagalvojau, kad tik ne Mango būtų. Deja. Šiaip nei simpatijų, nei antipatijų, bet nenorėjau jų siandien klausyt.

ira toks mygtukas MUTING…reikejo ji paspawstCha cha

Ai tas pats per ta pati…Aš nekaltas Kiek galima dainuot apie ta pati suda???Apakęs Apie apranga patyliu…Aš nekaltas Kiek esu jas macius pasirodymuose gyvai ar per TV tai visada uzkliuna neskoninga apranga arba nors viena kokia detale…Aš nekaltas

Taip

as apie tai teip pat pagalvojauTaip
jauciu mes su tavim turbut telepates…Cha cha
kas liecia siu mergiciu, as ju neklausau…Aš nekaltasŠypsena

Klausimas: kas pasikeite nuo dainos "pavasariniai ziedai" iki dainos "meiles liepsna"?

Atsakymas: visiskai nieko! kaip buvo banalybes taip ir liko… tik anksciau nebuvo daug tokiu grupiu tai ir klausydavo visi.

Kokios problemos?Neklausykit Mirkt

Jei nepatinka tai kam klausot!

man atsibodo mango tik del to kad kiekviename koncerte apsirengusios taip tap ir soka taip pat Baisu

siaip kazkaip jos sustorejo nuo gero gyvenimo ir balsai tapo labiau bosiniai. idomu ar ten jos vis dainuoja, o gal dubleriai plusa Cha cha

gal Aš nekaltas

man jos niekada nepatiko, todel ir atsibosti negalejo, as ju paprasciausia neklausau

Man tai netrukdo kaip jos apsirengusios svarbiausia kad dainos butu geros

MANGO yra M.E.S.L.A.S

mango pasidare ****asIgnore

pasidare?Cha cha o kada nebuvo?Aš nekaltas