Ar jums neatrodo, kad FERMOJE sukčiaujama?

Ar jums neatrodo, kad FERMOJE sukčiaujama?

Na toks ambalas, kaip lietuvis Audrius, neišlaiko dviejų bidonų, kuriuos laisvai laiko nususėlis, jo tautietis (o gal čigonas) DJ (didžėjus) iš Lietuvos.
Man susidarė įspūdis, kad svėrė tie bidonai nevienodai… Turbūt pakišo dvigubai sunkesnius ambalui? O ir su tais pjovimais keisti dalykai dėjosi… Turbūt vienam atbukintą pjūklą pakiša.
Ir su dėlione galima šmugeliuot, ten piešinuką sudėtingesnį parenkant ar sukibimo detalių konfiguracija manipuliuojant.

Ką jūs manote po tų keistų paskutinių rungčių?

Mano nuomone ten nebuvo sukciaujama. Paprasciausiai laimes dalykas. O Audrius neislaike bidonu todel, kad jam pirstines buvo per mazos. Jos uzspaude pirstus ir jie matyt nutirpo. Pabandyk tu uzsimauti savo mazojo broliuko ar sesutes pirstines ir pakelk ka nors.Cha cha
O del pjovimo, tai Izolina blogai prisitaike pjauti ir isjudino tuos rasto laikiklius, todel jai ir neisejo laimeti.

P.S. Ko tu taip pergyveni, "Ferma" jau baigesi ir nelaimejo tas tavo iskeiktas DJ’usLaimingas

mazdaug pritariuLaimingas

isvis tokiu nesamoniu neziuriu Veee

nesazininga,didzejus tuejo laimeti

Nors neziuriu bet manau, kad sukciaujaTaip

ar jus nemante kad ziureti tokias laidas yra labai jau BlogaiBlogaiBlogai, taciau aisku yra demokratija. NekaltasKietasKietas

na ta FERMA visiskas pravalasKandaBlogai

Neziuriu as tos fermos, taciau galiu pasakyti, kad visur yra sukciaujamaGirtas

Ta jusu ferma buvo nesamoniu nesamoneVeee

Na Tu čia viską man atpasakojai, ką patys dalyviai tarpusavy šnekėjo ir televizija parodė. Tą aš juk viską mačiau taipogi… Bet kas ten vyko už to kadro? Kas tikrina bidonų svorį, pažiūri ar smėlio jose nepripilta, patikrina pjūklus ir medžių storį ir kas dalyvius sustato prieš rungties startą, kam kurioj pusėj rungtis, kai visi įrankiai paruošti kovai? Nekaltas
Keisti dalykai dedasi, kai tokie drūti vyrai, kad ir su pirštinėm mažokom bidonų neišlaiko visiškai.
O kas su tuo lietuviu gėjumi rungty bidonų laikymo nutiko? Ten tiek ilgai ta džiusna mūsų svorį laikė, kad aš vos jo ta pergale nepatikėjau! Net ir kitus nustebino jis fermerius, kad gėjai tokie stiprūs!Cha cha
Žinosim kitą kartą, kažko tą faktą vertą…Mirkt
O tas storulka mūsų bidonų netgi nepakėlė runktyniaudamas su daug silpnesniu. Gal magnetus kokius įtaisė ar pirštinėse dar ir vinių prismaigstė?
Keisti dalykai vyko… Gerai kad tas čigonas ir didžėjus naglas mūsų nenugalėjo!
Tfu ant blusų!Cha cha

Nemaciau jokios Fermos-bet kad sukciaujama,tai nesistebeciau…teisybes siais laikais nerastaNekaltas

visko gali buti, bet pagaliau ji baigesi, dziaugiuos, kad laimejo ne nerijus

bliamba bliamba sukciai

ten nesamoniu muziejus TaipVeeeVeeeVeeeVeee

Ir aš džiaugiuosi, kad tas čigonas nelaimėjo. Likęs estas gal verčiausias buvo to. Mūsų Izolina irgi nieko, tik gaila, kad su koja jai taip nenuskilo… Blogiausiu atveju už Audrių buvo galima sirgti…
Oi bože bože - susirgau!

Nekenčiu kaimo…Nekaltas. O juo labiau fermu Žliumbia. Tai ir nežiuriu Liežuvis.

Ir man ta ferma nesamone kokia taiVeeeNekaltas

Galėjai pažiūrėt - ten papus rodė gan dailius…Liežuvis