Ar jums ne geda uz Siauliecius?

Ar jums ne geda uz Siauliecius?

Turbut visi girdejo apie sumustus NATO kareivius Siauliuose.Dabar as jau nesistebiu kodel uzsenyje lietuviais baugina vaikusLiūdnas.Man tai geda uz tautiecius.O jums?

man tai geda del tawes… kuria kazkokias durnas temas…Blogai

nu wa shiauliai yra forsu krashtas… wisi pikti ir delfinu klausa… taip pat turim ir skinu keleta… taj wa… bajsus miestas shiauliai… bet jis man patinka Cha cha

To Gince.Eik issimegok.Kartu ir zmona paimk.Abu buki kaip rastai.O jei nenori tai eik masturbuot.Nors keleta minuciu forume taves nebus.

geraz miestaz taz SUN CITY…Girtas ka che warot??? ash jumz tuoj kaj pawareesiu…Juokiasi o jej rimtchew tey ko che turetu boot geda…wnz ne wisi shewley tej padare bleen o tik keli snukey…

negėdaNe aš už juos džiaugiuosiCha cha

Pritariu Taip
Peace Drovus

Na… Kam juos mušt reikėjo?? Nekaltas Kažkaip durnai gavos… Kasnors į Lietuvą atvažiuoja iškart galvon gaunaNekaltas

agirdz nx ka tu turi pries siaulieciusPiktasKanda patys kalti kad kajp alchasai geriaMirkt tegul sedi namie ir viskas bus geraj sutikciau pats duociauKandaPiktas

greenay JuokiasiJuokiasi

Maziau gertu ir girti vaiksciotu, maziau problemu butu Cha cha

kazkas varo ant musu miesto o tau juokingaLiežuvis
Kanda

ash sawo town’a wisom “keturiom” Cha cha ginu…FlirtasLiežuvis~
wisada!!! prashom nepriekajshtawt ponaz najsioo berniook…Juokiasi tik juokingay nuskambejo…NekaltasGirtas

ApkabinimasŠypsena

gal ir nereikejo joo musht, bet yo-nereik tiek lakt!!!Juokiasi

nan tai geda del kariu. kokie jie kariai, jei negali apsiginti?

Nu bet ir i miesta koki juos nusiunte galejo i koki Vilniu ar Kauna atsiusti tai ne i Siaulius nusiunteKanda

koks tolkas bus jei viskas bus tik vilniui ir kaune?

Apakęs