Ar jums grazu strazdanos?

Ar jums grazu strazdanos?

arteja pavasaris, saulute tuoj isriskins mano strazdaneles… anksciau kai buvau jaunesne ziauriai nervino jos, o dabar , hmm dabar irgi nervina, bet maziauMirkt norejau paklausti visu kaip jums patinka siek tiek saulutes paglamonetos merginosFlirtas?

merginos?Liežuvis ne… siaip i jas maziausiai demesio kreipiu Šypsena jei vaikinas siek tiek… tai visai nieko Šypsena svarbiausia, kad ne per daug Šypsena

strazdanos-grazu.TūsasTaip

man tai strazdanos negrazu Nekaltas

Man, ne

jeigu tinka tai patinka Laimingas

o ar kam patinka spuogai nes strazdanos tai tas pat kaip ir spuogai veido tikrai nepuosia Ne

nesutinku Ne, spuogai- tai visai ne tas pat!!!As pati turiu strazdanuku ir visiems patinkaFlirtasTaip

Juokiasi

einu zudytis, aaaaaaaaaaMirkt kodel strazdaneles priliginot spuogams? Fuu, brrr, puliniai ir smagus taskeliai ne tas pats! Ka gi dabar man daryti Žliumbia

kaip kazkas sake,jei strazdanu ne per daug tai nieko tokio Laimingas

kiek asaru esu isliejusi del strazdanu…taciau metai bega ir viskas keicasi Taip…dabar man grazu!!!GėlėJuokiasiMyliu

man tai negražu. bet šiaip dar yra tokis variantas, kad gražiam žmogui viskas tinka. bet kai kartais tenka matyti merginų ar vaikinų, kurių visas veidas ir kūnas (mačiau paplūdimy jei ką Cha cha)nusėtas raudonų strazdanų ruožais. tokių žmonių paprastai ir plaukai būna ryži (nu bet čia dar būtų nieko), ir net antakiai su blakstienom raudoni, kažkaip man tai Blogai , nors visai nenoriu įžeisti tų žmonių, jie ir patys žino, kad visa tai nėra labai smagu…

na nepergyvenk, cia kazkox vienas Baisu nesamone parase tai nereiskia, kad visi dabar taip galvoja Mirkt

Strazdanotos ryzhos mergos - nieko nera baisiau!!!

na, pvz, jei pas mergina ne visas veidas nusetas strazdanom, o pora strazdaneliu, tai jau viskas???…blemba… ka tu supransi???Blogai

strazdanos-grazuTaiplabai jaunatvihkai atrodo,vejavaikishkai ir valiukishkaiMirkt

Na jeigu veiduka paglamoneja vienas kitas spinduliukas tai visai graziai atrodo, na bet kai per daug, tai per daug Kietas

Geriau kai ju nera. Jeigu kelios tai netgi ir grazu, bet jei daug tai nekas.