Ar jums buna gyvenime juodu dienu ?
Ar buna jums tokiu dienu , kai nesiseka viskas is eiles , prie ko beprisiliestum , ka bepradetum daryt, kai viena nesekme seka paskui kita, kai atrodo jog jau gana blogybiu , bet tuc tuojau dar kas nors nutinka blogo…
Man si diena buvo viena is tokiu
Tokia diena reikia tiesiog nieko nedaryti
na juk numatyti tokiu aplinkybiu neimanoma , o kai yra butinumas daryti viena ar kita darba/dalyka - negali nuo to issisukti
Numatyti gal ir neimanoma, bet turbut cia kalta ir nuotaika?
Kai jos nera, verciau pailseti
Paskutines dienos man- butent tokios. Nesiseka visa tai, ko labiausiai norisi. Kazkokios durnos nuotaikos…
o ka daryt kai visa ta ****iene priklauso ne nuo mano veiksmu ?
Tada- nesureiksminti. Neimti taip giliai, kad veidukas pilketu
As tai nervinuosi tik suvokdamas, jog pats buvau zioplys- kitais atvejais tai tik ivykis, is kurio net pasijuokti galima
Is tiesu buna, ir gana daznai. O dar didele problema yra tai, kad as linkusi i krastutinumus arba man viskas labai gerai arba labai blogai.
labai daug buna
buna, buna…kaipgi be ju…
su jomis pasaulis margesnis
tai balta, tai juoda…bent jau spalvas skirti ishmoksti
manau kad tokių dienų būna kiekvienam iš mūsų.kai tai atsitinka man,stengiuos kuo mažiau dirbti,kuo daugiau atsipalaiduoti ir pan.
zhinoma buna… Buna dienu lyg tychia Todel smagu, kai jos praeina
Kai ryte marsrutke nuvaziuoja pries pat nosi [veluoju kasdien], nusprendziu, kad diena bus nekokia
Ir moraliskai tam pasiruosiU
ne dienu o savaiciu
O kazkaip dabar nekaip jauciuosi… Laukiu griztancio vyro o jo vis nera… Ir neramu, ir pikta, ir verkti norisi…
Aš irgi Man prieš nosį nuvažiavęs autobusas labai stipriai (ir neigiamai) įtakoja bent jau dienos pradžią
Skambint neišeina?
Is tiesu nenoriu… tiesiog nenoriu per daug varzyti jo laisves… Sveikas protas sako, kad jis vis dar sedi su draugais, bet sirduteje tokia sumaistis…
Geisha rašė:
Is tiesu nenoriu… tiesiog nenoriu per daug varzyti jo laisves… Sveikas protas sako, kad jis vis dar sedi su draugais, bet sirduteje tokia sumaistis…
Suprantama
visiems tokiu dienu buna…
bet tam yra dienorasciai…