ar jums britney taip pat lenda per gerkle kaip ir man?

ar jums britney taip pat lenda per gerkle kaip ir man?

as ja labai megau,klausiau jos dainas,o dabar man ji per gerkle lenda.britney cia britney ten ,jau nusibodoIgnoreIgnoreIgnoreIgnoreIgnoreIgnoreIgnoreBlogaiBlogaiBlogaiBlogaiBaisuBaisu

Tai nereikejo tiek klausyti,kad net per gerkle islindoCha cha Man ji niekad nepatikoLiežuvis

man jos daijnos niekad nebuvo labaij faijnosNe gal yra keletas normalesniu, bet vistiek man jos nepatynka, ir ta Britney man nepatynkaBlogai

nei britni, nei jos dainos, nu gal tik jos uzpakaliukas man patinka… → IgnoreCha chaCha cha

Per gerkle nzn, pet per ausis lenda…

ozka britney

yra keletas dainu kur galima paklausyt, bet seip tai NeNe

Kaip čia pasakius… Apsaugok nuo maro, bado, karo ir Britney… Kietas

man jinai ne tik per gerkle eina…as nemegstu neprotingu zmoniu , o jinai kaip tik tokia ir yra . kvailiumo isikunijimas , o kad jinai nekalta tai iškrypėlistiski skiedalai , fui…bet mano drauges , taip pat jos nekenciancios , kalbejo , kad jeigu pvz laimetu bilieta i jos koncerta tai vistiek nueitu , sake , faina gi , as tai 100 procentu neiciau , arba nusinesciau plakata " bliamba britney " ir pamojuociau . tei wat , pasakiau ka norejau .

norejau pasakyti ne blemba , bet wat cenzura gi , tai bandykit isivaizduot kita zodi .

Ne ji man lenda per SUBINEIgnore

vakar ji man dare nugaros masaza buvo atskridus pas mane Liežuvis Cha cha Cha cha

Tikriausiai be stuburo likai?

Nemegau,nemegstu,nemegsiu.Nekenciau,nekenciu,nekesiu ir t.t.

Padarei prancūzus Gerai

desofty, ka tu cia nusisneki cia taigi Euro 2004

o lietuva tam evolution soccer yra? Šypsena Mirkt

lewas sitas game Šypsena play Pro evolution soccer 3.

blin, man tai nesiseka su parsisiuntimu Liūdnas eisiu dar syki kada nors i nuoma, praeita syki neturejo