ar jum taip buna???
ar jum buna, kad visa savaitgali (penktad.sestad.) niekur neiseinat? na siaip anksciau visada kur nors islisdavau, o si savaitgali sedziu namie
kazkaip net keista, organizmui nepriimtina, kad penkt./sest. vakara sedziu namie ir vepsau tv arba i monitoriu
nors is kitos puses gal ir gerai, is ryto galesiu pasimokyti KET, pamokeles, treciadieni vokieciu bandomas egzas… o siaip sestadienio/sekmadienio rytais po tusovkiu atsigaudavau tik po pietu…
tai mano klausimux butu - - - ar jums buna, kad visa savaitgali niekur nepasitoosinat ???
Būna tai ką?
em…na kartais buna.va kad ir sis savaitgalis taip jau gavosi,kad niekur neisejau
penktadieni grizau apie 7 val. namo,tai mama net nustebo kad niekur neinu
va siandi,visa diena namie buvau.tik tiek kad pas mane pazistamas tox pasedejo.o rytoj nezinau…kviete ant arbatos bet nzn ar eisiu.jei turesiu noro irr jei spesiu pamokas padaryti
jau senai taip buvo kad niekur neisheichiau
ir neprisigerchiau kaip
Kartais bunabet labai jau retai,nes dazniausiai savaitgaliais keliauju kur nors
Buna
na man irgi labai retai pasitaiko tokie dalykai, bet va gal ir gerai, kaip minejau pamokytem laiko daugiau, ir pinigeliu sutaupysiu, na uz tai kita savaitgali atsiimsiu - 100-tadienis, dar kita Valentinke, tai va tep…
O aš labai džiaugiuosi, jei savaitgali galiu bent namuose prie teliko pasedeti, nes dažniausiai dirbu…
Nu beveik visa gyvenima taip… Ir nieko… Gyvas dar…
Visus savaitgaliu praleidžiu namuose. Labai retai išlendu iš savo “tvirtovės”
kai pripranti tai nekas…atrodo stogas nuvaziuos…
bet kai niekur neiseni jau n-taji savaitgali atrodo kad taip ir turi but
nieko priprasi jei nenusibos tv ziuret arba i monitoriu spoksot
nop, nenoriu priprast sedet namie
Tox gyvenimas. Ir niekur nuo jo nepabegsi. Tex priprast.
taip… ypac sesijai prasidejus, tai ne tik penktadieni/sestadieni namie prasedi bet ir visa savaite pasitaiko beveik
o dar kai tingisi mokytizz…
jooooo supersti moxlai gyvenima jaunimui gadina
aisq buna kad neiseinu…kartais tiesiog net nebesinori po varginancios mokslo savaites kur nors eiti…tai ir ilsimes namie…
buna,… kartais paprasciausia nieko nesinori
o tu girdejes/us apie toki dalyka kaip poilsis???