Ar jum patinka gauti dovanas?
Teko sudalyvauti tokioj scenoj, kai yra iteikiama gana brangi dovana (sidabrinis tusinukas), o jubiliatas nenustebo, kaip buvo tiketasi, o labai nusivyle gaves tokia dovana. Bet svarbiausia yra tai, kad taip susirauke lyg butu gaves dovanu ****o gabaliuka. Buvo labai nejauku. Ir pasidare idomu, ar yra daugiau tokiu zmoniu, kurie akivaizdziai parodo nusivylima dovanom, ir kaip reiketu elgtis kitiem zmonem tokiu atveju. Man asmeniskai malonu gauti dovanas, net jeigu tai nepanaudojama dovana, tokiom turiu atskira kamputi kambaryje, kur yra nedidele kolekcija ivairiu suvenyru ir dovaneliu.
tušinukų, ir ačiū bei kito šlamšo
negeru ir nevalgau.
Psycho rašė: tušinukų, ir ačiū bei kito šlamšo
negeru ir nevalgau.
Bet jeigu tusinuka padovanotu tau brangus zmogus ir dar sakykime isgraviruotu ka nors mielo?
HCl rašė: Teko sudalyvauti tokioj scenoj, kai yra iteikiama gana brangi dovana (sidabrinis tusinukas), o jubiliatas nenustebo, kaip buvo tiketasi, o labai nusivyle gaves tokia dovana. Bet svarbiausia yra tai, kad taip susirauke lyg butu gaves dovanu ****o gabaliuka. Buvo labai nejauku. Ir pasidare idomu, ar yra daugiau tokiu zmoniu, kurie akivaizdziai parodo nusivylima dovanom, ir kaip reiketu elgtis kitiem zmonem tokiu atveju. Man asmeniskai malonu gauti dovanas, net jeigu tai nepanaudojama dovana, tokiom turiu atskira kamputi kambaryje, kur yra nedidele kolekcija ivairiu suvenyru ir dovaneliu.
tikrai labai nemalonu, zmogus neisaukletas ir netaktiskas. kad ir kokia neidomia dovana gauciau visuomet labai dziaugiuos ir buciuoju visus is eiles
Padovanojo... Na, ne pats brangiausias žmogus, bet padovanoju. Axūjėną parkerį, baigimo proga. Zajabys rašo, nu fantastika. Stovi dėžutėj nenaudojamas - Bijau sukaužyt arba pamesti...
HCl rašė: Bet jeigu tusinuka padovanotu tau brangus zmogus ir dar sakykime isgraviruotu ka nors mielo?
nemegstu brangiu dovanu - tada jautioesi kazkaip isipareigoje sta dovana padovanojusiam zmogui gimtadieniui patinka gauti geliu
mna daugiau nieko ir nereikia - gele
bucinys
, apkabinimas
Aš yrgy tūrėjaw super duper paauxuotą parkery - tik nzn ar pamečiau ar nufyzdyjo...
Psycho rašė: Padovanojo... Na, ne pats brangiausias žmogus, bet padovanoju. Axūjėną parkerį, baigimo proga. Zajabys rašo, nu fantastika. Stovi dėžutėj nenaudojamas - Bijau sukaužyt arba pamesti...
> HCl rašė: Bet jeigu tusinuka padovanotu tau brangus zmogus ir dar sakykime isgraviruotu ka nors mielo?
taj wot bIet. tiek ir to tolko iš afigėnų dovanų...
Mamutas rašė: Aš yrgy tūrėjaw super duper paauxuotą parkery - tik nzn ar pamečiau ar nufyzdyjo...
smilge rašė: nemegstu brangiu dovanu - tada jautioesi kazkaip isipareigoje sta dovana padovanojusiam zmogui
Bet jeigu tokia dovana dovanoja tavo vyras, tuomet manau kitas reikalas.
gimtadieniui patinka gauti geliu mna daugiau nieko ir nereikia - gele
bucinys
, apkabinimas
O as kaip tik nemegstu geliu, todel draugam visada pridarau rupesciu pries savo gimtadieni, nes jie suka galvas ka vietoj gyvu geliu padovanoti. Man labiau patinka tokios dovanos, kuriu nereikia ismesti po savaites.
HCl rašė:
> smilge rašė: nemegstu brangiu dovanu - tada jautioesi kazkaip isipareigoje sta dovana padovanojusiam zmogui
> gimtadieniui patinka gauti geliu mna daugiau nieko ir nereikia - gele
bucinys
, apkabinimas
O as kaip tik nemegstu geliu, todel draugam visada pridarau rupesciu pries savo gimtadieni, nes jie suka galvas ka vietoj gyvu geliu padovanoti. Man labiau patinka tokios dovanos, kuriu nereikia ismesti po savaites.
materialiste kartais ne apie save pasakojai ta istorija su tusinuku?
Psycho rašė: taj wot bIet. tiek ir to tolko iš afigėnų dovanų...
> Mamutas rašė: Aš yrgy tūrėjaw super duper paauxuotą parkery - tik nzn ar pamečiau ar nufyzdyjo...
Bet ar gaudamas, kad ir tokia afigena dovana, nutaisei tokia mina ?
****o gabaliuka tas zodis,kur galvojau,netinka pagal raidziu skaiciu
HCl rašė:
> smilge rašė: nemegstu brangiu dovanu - tada jautioesi kazkaip isipareigoje sta dovana padovanojusiam zmogui
> gimtadieniui patinka gauti geliu mna daugiau nieko ir nereikia - gele
bucinys
, apkabinimas
prisiminimai lieka tai man svarbiausia
bbd2003 rašė:
> HCl rašė:
>
> > smilge rašė: nemegstu brangiu dovanu - tada jautioesi kazkaip isipareigoje sta dovana padovanojusiam zmogui
>
> Bet jeigu tokia dovana dovanoja tavo vyras, tuomet manau kitas reikalas.
>
> > gimtadieniui patinka gauti geliu
bucinys
, apkabinimas
>
> O as kaip tik nemegstu geliu, todel draugam visada pridarau rupesciu pries savo gimtadieni, nes jie suka galvas ka vietoj gyvu geliu padovanoti. Man labiau patinka tokios dovanos, kuriu nereikia ismesti po savaites.
Deja ne. Mano gimtadienis tik rytoj, o svente bus sekmadieni. Be to, mano dar neistengtu nupirkti man tokio tusinuko.
Mano mina buvo šitos analogas ---> Iš serijos: ačiū, o kur man jį dabar dėt?
HCl rašė:
> Psycho rašė: taj wot bIet. tiek ir to tolko iš afigėnų dovanų...
>
> > Mamutas rašė: Aš yrgy tūrėjaw super duper paauxuotą parkery - tik nzn ar pamečiau ar nufyzdyjo...
Bet ar gaudamas, kad ir tokia afigena dovana, nutaisei tokia mina ?
bbd2003 rašė:
> HCl rašė:
>
> > smilge rašė: nemegstu brangiu dovanu - tada jautioesi kazkaip isipareigoje sta dovana padovanojusiam zmogui
>
> Bet jeigu tokia dovana dovanoja tavo vyras, tuomet manau kitas reikalas.
>
> > gimtadieniui patinka gauti geliu
bucinys
, apkabinimas
>
> O as kaip tik nemegstu geliu, todel draugam visada pridarau rupesciu pries savo gimtadieni, nes jie suka galvas ka vietoj gyvu geliu padovanoti. Man labiau patinka tokios dovanos, kuriu nereikia ismesti po savaites.
Visai ne materialiste. As dar ir dabar galiu pasakyti kas man padovanojo vazele, kas padovanojo ziedeli. Nes sios dovanos dar yra, o geles ismetei ir pamirsai.
Psycho rašė: Mano mina buvo šitos analogas ---> Iš serijos: ačiū, o kur man jį dabar dėt?
> HCl rašė:
>
> > Psycho rašė: taj wot bIet. tiek ir to tolko iš afigėnų dovanų...
> >
> > > Mamutas rašė: Aš yrgy tūrėjaw super duper paauxuotą parkery - tik nzn ar pamečiau ar nufyzdyjo...
>
> Bet ar gaudamas, kad ir tokia afigena dovana, nutaisei tokia mina
?
Nu manau, kad tavo draugai jau zino ka tu noretum gauti dovanu, o ko ne. Matai siuo atveju buvo manoma, kad ta dovana turetu patikti. Bet isejo atvirksciai.
a kas tos dovanos yra per daiktas? a valgoma cia? pirma syki girdziu apie tas kazkokias dovanas... sakykit kas tas yra
Man galite dovanoti bile ka My vsegda rady