ar jum patiktu?
norejau suzinot nuomone kitu apie tai ar jum patiktu jei jum gerai pazistamas zmogus o gal net draugas jus akivaizdziai megdziotu? ar tai neuzknistu? nes mano drauge tai jau taip uzknisa kad ne tas zodis,o ta kuri ja megdzioja tipo nieko nepastebi-tai ar tai drauge?!
joa tokie liabai uzknisa… ypac kanors originalaus…
kuom tas megdziojimas pasireiskia? o seip tai kaip kas nori taip tas gyvena
nemegstu zmoniu kai megdzioja kitus
Tiesiog i akis pasakyk kad tau taj nepatinka
nepatinka man tokie zmones kurie megdzioja…
nia manau nepatiktu
Tureejau tokia klasioke, kuri neturejo savojo “As”, tai pamegdziojo visas 7 is musu, su kuria buna ta ir pamegdzioja, taj gavo i duda uz tokias nesamones, ir baigesi visi pamegdziavimai. Feee, nekenciu tokiu zmoniu
jeigu mane kas nors pastoviai megdziotu - nudeciau.;] Tai ar patinka ar ne spresk pati;]
zmogus neturi savo nuomones jei jis bando pamegzdzioti kitus. elgesi ne pagal save, o ziuri taip kaip elgesi jo pamegdziojimo objektas. zinau daug tokiu paneliu kurios bande megdziot kazka, bet labai greitai joms prie visu isdeste ka galvoja apie toki zaidima ir daugiau nei megdziojo nei pasirode toj chebroj. VAT:p
_**Situacija man unreal pazistama … Mano viena klasioke totaliai mane megdziodavo …
Kazkada mes buvom geriausios drauges …
Labai nemegstu tokiu zmoniu kurie neturi savo asmenybes, o turi kazkoki ideala ir ji megdzioja … P.S ta drauge net plaukus nusikirpo panashiai
**_
ne
uzmusciau kazka ir nebemegdziotu, nes nenoretu buti zudike. vat. nesamone, bet istikruju ziauriai bEUru
nepatiktų…ir nepatinka…tiesiog nervina nerealiai.kodėl žmonės taip elgiasi???
kazhkur jau girdeta tokia tema… o seip sawaime aisku kad nepatinka
nkaum turiu toki “drauga” nu su juo draugyste galima sakyt priverstine tas pastoviai ka as ta ir jis nu nakum tokius
kai kartais tai daro nieko bet kai pastoviai uzknisa pastaruoju metu manes nieks nemegdzioja
…man tai patiktu, jeigu jumi PAIESKA pasinaudotumet, nes tai vertingas dalykas…