AR JORDANAS DIEVAS?

AR JORDANAS DIEVAS?

Pasakykit kas nors. Tada as zinosiu ar gerai darau, kad kiekviena vakara pries eidamas miegot jam meldziuosi.

Krepsinyje taip.

Krepšinyje jis ir dievas tėvas ir sūnus ir šventoji dvasia.
amen

ne tau turbut su galva negeraiJuokiasiJuokiasi

na kaj jordanas uzvakar rungtynese pries orlanda per pirmus du kelinius sumete 20 tasku taj a tikraj buvau pakraupes Šypsenao kaj per kita puse rungtyniu dadejo dar 14 taj manau net sulaukes tokio amziaus jis irodineja kad neveltui ira krepsinija dievas

O man jis siaip patinka

Jis paprasciausias zmogus tik jau labai gerai kase zaidzia…

Teisingai pasakyta, jis zmogus - kashes dievas Šypsena

Jo,kad tokiam amziuje taip apzaisti jaunus zaidejus,tikrai vertas pagarbos.Bet aukstint kaip dieva,tai nevertetu.Faktas kaip blynas- jis pats geriausias krepsinio zaidejas,koki pasaulis mate

kuily23 cia tai jau nusisnekejei, bet taip jis BUVO dievas savo laikais, dabar jis jau kaip ir praeitis. Taigi gali ieskoti kitu sau dievu Cha cha

Juokiasi

Zmogus turintis Fenomenaliu sugebejimu Krepsinyje Cha chaJuokiasi

Jo dievu nelaikyciau,bet kad jis geriausias zaidejas tai as sutinku.

As ziuriu lietuviai ne tik krepsiniu "gyvena", bet ir katalikais apsimetineja, o isties pagonys yra - jus tik paziurekit kiek dievu - visas "pantenonas": A.Sabonis, T.Ednis, M.Jordanas…

The best ever there was
The best ever there will be…

Blin tokia kolekcija esu surinkes su Jordanu… Pasiziuri kai yra laiko, tai supranti, kad tokio niekada nebuvo ir nebus… Ir net metai jo fenomeno neuzgesino!

Mike forever!!!

Tu ka Apakęs Jis per pirma kelinuka 20 tasku pelne.

rungtynes susideda is 4keliniu taj paskajciuok kiek bus puse rungtyniu argi 1 kelinukas tik juk 2 tad jis per 2 pirmus kelinius sumete 20 o isvis tose rungtynese 34 pelne

TaipTaipTaip neturek kitu dievu tik mane viena Jordanas…Kietas

naba paprasciausias zmogus labai gerai kase nezaidzia…turi buti nepeprastas 39 metu budamas NBA vis dar imesti 32 taskus…