Ar jau zinot kur sutiksit Naujus metus

Ar jau zinot kur sutiksit Naujus metus

sveiki, na kiek zinau jau daug kas suplanavo kur sves Nauju metu sutikimo svente, o as vis niekaip negaliu sugalvoti kur ir su kuo svesti. Žliumbia

ash irgi dar nesuplanavus,su kuo tuo metu geriausiai sueisiu su tuo ir shvesiu! bent jau 100% esu uzhtikrinta kad pasiulymu turesiu daxuja wa kokia ash savimi pasitikintiJuokiasiJuokiasi

As sutiksiu Galaxyyy…

žinau…darom karnavalą-tema lietuviškos tipinės vestuvės…Cha cha teks piršliene būtTūsasCha cha

Nezhinau dar nieko Nustebęs Bet jau norechiau zhinot Šypsena

Paprastai bent jau iki Kalėdų niekada nieko nežinau.Nekaltas

Bet užtat žinau su kuo noriu…Mirkt

Ar nubludot visi??? Juk dar visas menuo su trupuciu iki Nauju Metu!!! Juk per anksti planuoti ka nors… Nu nesuprantu jusu Šypsena
Bet as jau zinau, kad gruodzio 31 ir sausio pirma dirbu… Taip kad nieko gero. Bet gal i koki New York spesiu nulekt Cha cha

As tai jau seniai zinau kur sutiksiu o kur nesakysiu nes man bus grynas pravalas bet ka darysiLaimingas

svesiu po tiltu
nes dejau ant visu

Nezinau.Neplanuoju.Nusprendziu spontaniskai.

Juokiasi
MirktGerai

o kaip del planu, tai biijau ka planuot, bo gali tekti dirbt

mano naujieji bus nuobodus,kaip niekad Liūdnas ne namie, ne su draugais, kad ir tarp palmiu, bet feeee…

Siais metais Kaledas sutiksiu Venecijoje, o per naujus metus vaziuosiu i Alpes slidineti, siaip labiau noreciau svesti Lietuvoje su savo draugais nes visu labai pasiilgau, bet ka padarysi toks jau tas gyvenimas

ir as dar nzn kur viskas vyksNustebęs
viskas turbut ivyks spontaniskaiLaimingas

Prancūzijoje arba Olandijoje.

NeLiūdnas

niu jau kaip ir zinauLiežuvis bet niekada negali buti tikras…Cha cha

[quote]sativa rašė: Siais metais Kaledas sutiksiu Venecijoje, o per naujus metus vaziuosiu i Alpes slidineti, siaip labiau noreciau svesti Lietuvoje su savo draugais nes visu labai pasiilgau, bet ka padarysi toks jau tas gyvenimas
[/quote]

Sunkus tas gyvenimas… Cha cha

Dar nezinau