Ar jau isbandete ?
Norejau paklaust ar jau isbandete nors viena patiekala kuri radote Bangos Maisto forume Jei taip tai kaip sekesi
As pavyzdziui pati isbandziau du : tai Napoleono tortas ( kuris gavosi ne kaip napoleono tortas, o kaip skruzdelynas, na bet vistiek skanu ) ir dar bandziau lazanija, nelabai kaip gavosi, bet valgyt buvo galima
nea neisbandziau, cia tik pasidalinu savo patirtimi
as priklausau kol kas besidalinanciu patirtimi (nors ir negausia) buriui
bet kai tik sumastysiu ka nors nauja isbandyti - gaminsiu pagal koki bangieciu receptuka
promise
as tik virtuve moku pritersti, o pagaminti kanors valgomo irgi nelabai sekas
negaminau
nebandziau, nes negaunu recepto, kurio man reikia
bandziau pora salotu…Man tai nieko tokios, bet mama sake neskanios
NE, neteko.
bandziau napoleona bet ne is bangos receptu.gavosi labai skanuso siaip virtuveje labai megstu ka nors nauja isbandyti
ir kitus pavaisinti savo ruostais patiekalais.visiems patinka
O kokio recepto tau reikia
Dazniausiai uzmirstu… o virtuvej eksperimentuoju pasitelkusi kokia sena knyga,arba originalius receptukus
nea dar neisbandziau
Kadangi kartais uzeina noras ka nors pasigaminti,tai esu isbandzius kelis bangoje rastus salotu receptus…skanu buvo
nea dar nespejau,bet ir pati susigalvoju visokiu receptuku
o gal tau napaleonas neisejo nes nesilaikei recepturos?
nebandzhiau
bandziau daug ivairiu receptu ir visi labai skaniai gavosi isskyrus kazkokius kopustu kotletus ar pan… bandziau vistienos patiekalus, bandziau zuvies, mesos. viskas liuks labai skanu
niu pabandziau karstus sumustinius su uogiene ten tajp pasidaryt…seip buwo liabai skanu,nors jau ir anksciau panasiai darydawau…
nius kazkaip nea
asirgi kazkodel nea