Ar jau isbandete ?

Ar jau isbandete ?

Norejau paklaust ar jau isbandete nors viena patiekala kuri radote Bangos Maisto forume??? Jei taip tai kaip sekesi???
As pavyzdziui pati isbandziau du : tai Napoleono tortas ( kuris gavosi ne kaip napoleono tortas, o kaip skruzdelynas, na bet vistiek skanu Cha cha ) ir dar bandziau lazanija, nelabai kaip gavosi, bet valgyt buvo galimaTaipCha cha

nea Ne neisbandziau, cia tik pasidalinu savo patirtimi Šypsena

as priklausau kol kas besidalinanciu patirtimi (nors ir negausiaGirtas) buriuiMirkt bet kai tik sumastysiu ka nors nauja isbandyti - gaminsiu pagal koki bangieciu receptukaTaip promiseDrovusŽvaigždė

as tik virtuve moku pritersti, o pagaminti kanors valgomo irgi nelabai sekasCha cha
negaminauNe

nebandziauNe, nes negaunu recepto, kurio man reikiaŽliumbiaŽliumbia

bandziau pora salotu…Man tai nieko tokios, bet mama sake neskaniosCha cha

NE, neteko.

bandziau napoleona bet ne is bangos receptu.gavosi labai skanusLaimingasLaimingaso siaip virtuveje labai megstu ka nors nauja isbandytiCha cha ir kitus pavaisinti savo ruostais patiekalais.visiems patinkaDrovusDrovusDrovus

O kokio recepto tau reikia???

Ne Dazniausiai uzmirstu… o virtuvej eksperimentuoju pasitelkusi kokia sena knyga,arba originalius receptukusŠypsena

nea dar neisbandziau Ne

Kadangi kartais uzeina noras ka nors pasigaminti,tai esu isbandzius kelis bangoje rastus salotu receptus…skanu buvoNiam niam

nea dar nespejau,bet ir pati susigalvoju visokiu receptukuŠypsena

o gal tau napaleonas neisejo nes nesilaikei recepturos? Cha cha Cha cha

nebandzhiau Ne

bandziau daug ivairiu receptu ir visi labai skaniai gavosi isskyrus kazkokius kopustu kotletus ar pan… bandziau vistienos patiekalus, bandziau zuvies, mesos. viskas liuks Gerai labai skanu Gerai

niu pabandziau karstus sumustinius su uogiene ten tajp pasidaryt…seip buwo liabai skanu,nors jau ir anksciau panasiai darydawau… Cha cha

nius kazkaip nea Nekaltas

asirgi kazkodel nea