ar istvers meile?

ar istvers meile?

labutis,atejo laikas ir vel klausti jusu patarimo.
mano draugas jau kelinti metai gyvena uzsienyje(jis lietuvis)
siemet ir vel isvaziavo namo, pazadejo grizti.as del savo jausmu esu tikra, del jo dar labiau, bet atstumas daro savo.kasdien susirasinejame, siunciame vienas kitam laiskucius ir zinutes.
bet ka daryti,nenoriu visa laika sedeti namie. laukti laiskuciu, bet noriu ir susitikineti sukitais.ka daryi svelnumo ir rupescio tai norisi, ojo nera salia.o as jei isimylesiu kita, ka ad daryti?kaip man elgtis?ar pradeti naujus santykius?ar jam poto pasakyti, musu santykai labai grazus, abu mylime vienas kita,bet atstumas daro savoApkabinimasLabas

Jei netolimoje ateityje yra šansų tą atstumą tarp jūsų panaikinti, t.y. gyventi kartu, arba bent jau vienoje šalyje, bandyk išlaikyti tuos jausmus. Bet jei tokios perspektyvos nėra, manau, jokios ateities tokie santykiai neturi.

na cia jau tavo pacios asmeninis reikalas Taip …o jeigu nori tai dar paklausk mamos kia tau daryti Labas

ne, be sansuNeLiūdnas jis ten pas meiluze isvaziavoApakęs o atvarydamas pas tave, jai pasake ta pati, ka ir tauApakęsApakęsApakęs

andrews tikra teisybe pasakei Šypsena nors gal jis ne toks kaip tikri bachurai Šypsena ir yra istikimas

neistvers meileNepatikrinta.Nesiparink.Kirsk geriau is peties.

Nera ko delsti, nes as kazkada irgi delsiau, delsiau, delsiau ir nieko gero neisejo Nekaltas
Gyventi reikia siandien Taip

Susirask meiluzi

Kas draudzia sedet namie aik su draugais kur nors veik kazka.Jumis tai zaviuosi nes as taip neistverciau nors ka gali zinotiLaimingas

Šypsena niu man irgi panasiai bet ne tox atstumas ir ne taip retai susitinkam Šypsena bet atstumas daro savo daznai buna taip kad kyla daug abejoniu bet kai prisimenu ja jos akis, sypsena… ateina keistas jausmas ir suprantu kad be jos negaliu Šypsena o tu paprasyk kad atvaziuotu arba pati pas ji nulek Šypsena ir manau del mylimo zmogaus padarys tai ko prasai Šypsena ir jei nores niex nesutrukdys jam atvaziuot Šypsena

va ce tejsybe pagal mane pasakej. taip yr yra. o jej pagal tavo minciu isdestyma. taj tajp ir bus Taip

o kas tau liepia sedeti namie, eik kurnors su draugais, eik i klubus, o jei sutiksi faina vaikina, tai tada ir galvosi ka daryti

Gerai

daryk kaip noris, laikas ir sirdis viska i savo vietas sudelios.
p.s. paklausk saves, kaip jaustumeis, jei jis taip darytu? Pavargęs

Ko vaikinas nezino, del to jam sirdis juk neskauda, ane???