Ar išlošti pinigai - sąžiningai gauti pinigai?

Ar išlošti pinigai - sąžiningai gauti pinigai?

Danga manęs paprašė, kad padėčiau jai pastatyti pinigų už Vokiečius europos futbolo čempionate. Ji norėjo eiti su manim į lažybų bendrovę kur galima pastatyti pinigų už ką nors ir išlošti. Bet ten galima statyti tik nuo 18 metų, o jai dar nėra tiek, todėl ji paprašė manęs kad padėčiau.
O aš nepadėjau, nes man kažkaip nemalonu, juk tie pinigai, kaip ir bet kokie kiti pinigai uždirbti lažybų būdu, yra negarbingi ar kaip ten. Nežinau kaip paaiškint, manau jūs supratot? O kaip jūs manot?

Man irgi nepatinka lazybos, bet manau, kad pinigai gauti saziningai. Juk isloses visai nekaltas, kad kazkas sugebejo daug pralosti.

ka cia paistai?Cha cha
gi legaliai ten , nebent tavo morale yra 18 amziaus Nekaltas

as tai statau ts (topsporte) visgi gali islosti, bnet daugiau ir pralostiŠypsena

Pinigai uzdirbti lazybu budu yra negarbingi? keistas tu…

nu tigi zinoma kad jie garbingi Pavargęs juk tie pinigai nei pavogti nei atimti nei dar kazkaip negrazei pasisavinti is ko nors… Taip

Tai tuomet laime yra negarbingas dalykasNekaltas
Juk islosti pinigu-laimes dalykas. Kas cia negarbingo, jei tik pastatai ir jei pasiseka, islosi?
Negarbinga butu, jei tam, kad islostum pinigu, sukciautumKietas

tu tik dabar pastebejai kad jis keistas?Cha cha

Aš pralošiau 3 Lt tenai Cha cha.

Pritariu Taip Gerai

jei tu pastatytum uz kazka, paskui nupirktum rungtynes ir tokiu budu gautum saibas, tada butu sukciavimas…
siaip viskas saziningai…

Nesamone kazhkokia… Nekaltas

niu gi juos islosi tejsetaj, todel, kad atspejaj rungtyniu bajgti… cia sekmes dalykas… hmm… kazkox kejstas pas tawe nerimas…

Nemėgstu lažybų, bet nemanau, kad išlošti pinigai yra kažkas nesąžiningo Nežinau

jinaj gi nevogt ejo, galejai ir padet, jeigu to ji norejo…

Klysti ir dar karta klysti , nesaziningai uzdirbti pinigai tik jei tu sukciauji , arba zinai tai ko nezino tavo lazybu partneris , ir beto taigi tu laziniesi su Lazybu bendrove kuri praktiskai gyvena is zmoniu lengvabudiskumo ir neismanimo . Ir beto koks skirtumas kaip pinigai yra uzdirbti jie yra pinigai aisku nekalbant apie krastutinumus Nekaltas nors… gal apie kai kuriuos ir kalbant ;-] taigi Pinigai yra pinigai ir viskas

tai ne.

[quote]Smagu kartais isbandyti savo laime Šypsena

Manau cia nieko blogo nera juk jie nevogti