Ar išeis Italija? Štai kur klausimas?

Ar išeis Italija? Štai kur klausimas?

Tai va labai laukiu rytojaus 13.30 kai į aikštelę įbėgs Meksika ir Italija
ir ką galiu pasakyti, labai laukiu lygiųjų araba dar geriau MEX pergalės, aišku tuo atveju ir Croatia negali pasi***ti!
Taigi idealu būtų jeigu būtų taip:
Mexico-Italy 1:1
Croatia - Ecuador 2:0
na ir ka gi mes turime?
ogi štai ką :
1.MEX 7 taškai
2.CRO 6 taškai
3.ITA 4 taškai
4.EKV 0 taškų
Tada gaunasi taip kad Vokietijos varžovas 1/4 finalo būtų ne Italija, o tai sutikime gerai Gerai

Ka tiksliai zinau, tai kad brazilai ir italai labai toli nueis… Ir finalas butu geriausias, jei susitiktu sios dvi komandos…

ISejo vargais negalais.

Gaila,kad italai dar per plauką išsilaikėBlogai,na bet man tai džiugu kas?
Ogi štai kas:,kad Italija antri grupėje, o tai reiškia, kad su italais nebereiks 1/4 finalo susitikti Vokietijai, o tai mane džiugina Gerai, nes kad ir kaip aš nemėgčiau italų, bet jie yra stiprūs, žiauriai stiprūs

Nera pas mane siandien daug minciu apie fule…

Ziuresiu ka Portugalija rytoj parodys

Vincai. Neperanksti dziaugies? Jei italams ir vokieciams pasiseks 1/4, tai jie susitiks pusfinalyje Šypsena Jei netiki paziurek http://fifaworldcup.yahoo.com/en/t/s/g2.html

Na, po rungtyniu su mexais man jie neatrodo tokie jau stiprus.

Na kagi aišku galimas variantas ir toks bet tai būti gali 1/2 finalo, o italams,kad ten patekti, manau bus daug problemų,
nes daleiskim, kad D grupėje situacija bus tokia:
1.POR
2.USA
3.KOR
4.POL
tada:
1/8 finalo:
GER-PAR
MEX-USA
sios poros nugaletojai(mano manymu GER ir MEX) zaidzia 1/4 finalo
toloia
ITA-POR
ESP-IRL
na italams reiks praeiti pradžioje vis labiau įsibėgėjusią Portugaliją, o jei tai pavyktų,kuom aš nelabai tikiu, dar reikėtų žaisti su ESP, o tada jau Italijai tikrai galas Šypsena

Izabella is kur esat?

na matai as jau 8 metus su tais paciais Cha cha

Nu bet ne teik ir daug ten žmonių. (daukšoj daug daugiau buvo Cha cha) O iš matymo tik pirmokų nežinau, o kitus jau spėjau įsidėdėti daugmaž

Na bet bet gi ne mes du ten, nors is matymo tai nemazai atpazinciau Šypsena

Nu vis vien toje pačioje mokykloje trinamės

Labas, O turetum atsimint ? Cha cha

O labas LabasNu bet niekaip tavęs neatsimenu Nekaltas