ar išauš ta dieną?

ar išauš ta dieną?

Visko mes jau matėm. Pavargęs Mes, tai ne tik tie srani 3 milijonai perstūkinų ir smulkių banditėlių. Visko buvo ir karų Taip ir marų Taip, bet vieno dalyko nebuvo Ne Žliumbia. Vis prieš užmigdamas pasvajoju, kada ??? O taip norėtūsi… Ech… Drovus Jopikmat’ net rokoko turėjom, kaip aplipusiam šūdais vaikščiot buvo fasonas Pavargęs Baisu Kada prasidės hedonizmo era ??? Kada gatvėj užkalbinta babiščia Moteris sutiks duoti tik išgirdus tiesmukiškąjį “pasikrušam?” Kada kambariokas Vyras Niam niam paprasčiausiai pasiūlys nučiulpti? Kada nereikės kamuoti savęs klausimu kaip sukrapštyti 2 litus ant alaus Alus ??? noriu… Žliumbia Žliumbia Žliumbia

na ir ysisvajojai

Ko nori - kambariokio, kuris… Apakęs?

kai būsi sultonas su haremu, tai bet kokiai merginai pasakysi “Einam kruštis” ir jinai bus tau atyvesdinta į lovą Girtas Myliu Niam niam Apkabinimas kaip tapti sultonu Nekaltas?

nesvarbu kas bebutu, vistiek butu nepatenkintu.

nu ir kam tos asaros

jus nesuprantat. tai nieko nepakeis. blogas pavyzdys uzkreciamas, o sitas taigi geras…

Nu ir pas zmogu svajones… Šypsena AlusGerai… Moterisdar geriau… Šypsena Bet Vyras kambariokas ir dar nuciulpt… nu na… Šypsena

ne ne ne nereikia asaru… as ir laukiu tos dienos, beje kada ji? Nekaltas

net neisivaizduoju Ne Nekaltas

bebriuke, tai gal tu nori man pačiulpti? Drovus Kažkodėl visi į mane žiūro vat tokiom akim —> Pavargęs kai pasiūlau man pačiulpti. Man tai atrodo čia viskas normalu, bet kur galvos nepasuksi - bažnytinis jaunimas… Baisu Žliumbia Žliumbia Žliumbia

būčiau mergiotė visiems duočiau, negi gaila Nekaltas jtvmt

matai mimizai, aš ne kaspinuotis. aš ne tik imčiau, aš ir atgal duočiau, paplušėčiau ilgėliau nei 2 minutes. bet tai kur tau… Nežinau

hedonizmas (gr. hēdonē – malonumas, pomėgis) 1. etinė filosofijos doktrina, kurią pirmą kartą suformulavo Aristipas iš Kirėnės (lot. Aristippus; apie 435 – apie 360 pr.m.e.), graikų filosofas, Sokrato mokinys; vėliau daug kartų kartota įvairiuose filosofijos veikaluose, pripažįstanti malonumą arba nemalonumo išvengimą didžiausiu gėriu, gyvenimo tikslu; 2. gyvenimo nuostata, paremta ta doktrina.

imnoone, tu tikras didvyris Gerai žinai kiek galvelių išgelbėjai nuo perkaitimo? Laimingas Moladiec. Taip Gerai

Tikiuosi temos nepagadinau Drovus