ar išauš ta dieną?
Visko mes jau matėm. Mes, tai ne tik tie srani 3 milijonai perstūkinų ir smulkių banditėlių. Visko buvo ir karų
ir marų
, bet vieno dalyko nebuvo
. Vis prieš užmigdamas pasvajoju, kada
O taip norėtūsi… Ech…
Jopikmat’ net rokoko turėjom, kaip aplipusiam šūdais vaikščiot buvo fasonas
Kada prasidės hedonizmo era
Kada gatvėj užkalbinta babiščia
sutiks duoti tik išgirdus tiesmukiškąjį “pasikrušam?” Kada kambariokas
paprasčiausiai pasiūlys nučiulpti? Kada nereikės kamuoti savęs klausimu kaip sukrapštyti 2 litus ant alaus
noriu…
na ir ysisvajojai
Ko nori - kambariokio, kuris… ?
kai būsi sultonas su haremu, tai bet kokiai merginai pasakysi “Einam kruštis” ir jinai bus tau atyvesdinta į lovą
kaip tapti sultonu
?
nesvarbu kas bebutu, vistiek butu nepatenkintu.
nu ir kam tos asaros
jus nesuprantat. tai nieko nepakeis. blogas pavyzdys uzkreciamas, o sitas taigi geras…
Nu ir pas zmogu svajones…
Gerai…
dar geriau…
Bet
kambariokas ir dar nuciulpt… nu na…
ne ne ne nereikia asaru… as ir laukiu tos dienos, beje kada ji?
net neisivaizduoju
bebriuke, tai gal tu nori man pačiulpti? Kažkodėl visi į mane žiūro vat tokiom akim —>
kai pasiūlau man pačiulpti. Man tai atrodo čia viskas normalu, bet kur galvos nepasuksi - bažnytinis jaunimas…
būčiau mergiotė visiems duočiau, negi gaila jtvmt
matai mimizai, aš ne kaspinuotis. aš ne tik imčiau, aš ir atgal duočiau, paplušėčiau ilgėliau nei 2 minutes. bet tai kur tau…
hedonizmas (gr. hēdonē – malonumas, pomėgis) 1. etinė filosofijos doktrina, kurią pirmą kartą suformulavo Aristipas iš Kirėnės (lot. Aristippus; apie 435 – apie 360 pr.m.e.), graikų filosofas, Sokrato mokinys; vėliau daug kartų kartota įvairiuose filosofijos veikaluose, pripažįstanti malonumą arba nemalonumo išvengimą didžiausiu gėriu, gyvenimo tikslu; 2. gyvenimo nuostata, paremta ta doktrina.
imnoone, tu tikras didvyris žinai kiek galvelių išgelbėjai nuo perkaitimo?
Moladiec.
Tikiuosi temos nepagadinau