Ar imanoma?
Ar imanoma pirkt issimoketinai neturint 21 metu.Man 19.Jej galima tai kokiam banke?
zinau tik tai, kad jei nori pirkt issimoketinai turi atsinest pasa ir socialinio draudimo pazymejima…
nieko sau ,19 m ir jau banką perka
mano saraskino kiseniniu indeliu banke o rimtai tai reij gi parodyt kad gauni pajamas is kuriu atiduosi paskola (sodros knygele)
Pvz.Snoras ir ukio bankas reikalauja kad perkant issimoketinai pirkejui butu bent 21 metai…
visko gali but. nut ai lai tevai ant savo vardo kuris nors pasiraso
gali trukti pvz. poros menesiu iki 21 - tada dar duoda, bet kitu atveju issimoketinai neduoda
Man ir ta tema rupi,bet kita kriptim.Kaip banke paimt paskola,jej pajamos nedklaruotos,pvz kai dirboma uzsieni,ar jureiviams?Kokia mokysciu suma reik moket,jej uzdiklaruoji ?Ar ka reik daryt?
cia klausimas geras… gal pabandykit ekonomikos forume paklausineti… as kai emiau paskola PC pirkti, man truko 2 menesiu iki 21 m., bet paimti leido
eik i atitinkama istaiga ir ten konsultuokis cia per rimtas dalykas,kad banga pasitiket
eik ten,is kur nori kazka imt issimoketinai ir klausk viska,kas domina-papasakos
o siaip tai kiek zinau-privalai pateikt sodros knygele,kad gauni pajamas ir ateityje gausi atitinkama laika,ir tos pajamos ne bet kokios turi but,o pakankamos…
tik nuo 21m plius turi but tam tikras laikotarpis jau isdirbtas plius pakankamos pajamos kurias nustato bankas. pagal jas tau nustatys kokiom salygom gausi pirkti issimoketinai
Imanoma jei esi pradirbes puse metu ant sodros knygeles! Ir kad pirkt issimoketinai i banka eit nereikia tereikia prieit prie lizingo agento parduotuveje. Jei jo nera arba niekur nematai uzrasyta snoro lizingas ar pan. ka darysi apsisuki ir eini i kita parduotuve…
Nesuprantu,tai galima ar ne.Vieni sako galima,kiti ne.Paieskokit lizingo bendrovių saituose info.Nes as per mobilu negaliu