Va, susiduriau su tokia problema…yra vaikinas, kuris man labai patinka, bet jis turi mergina ir jie jau ilgokai draugauja Man butu idomu suzinoti ar daug yra merginu, kurioms pavyko nuvilioti uzimtus vaikinus ir aisq noreciau zinoti ir vaikinu nuomone apie tokias paneles, kurios nori uzimto vaikino ir yra pasiryzusios del jo kovoti va dar jei nesunku, prasau parasykite kokiu patarimu kaip tai padaryti…nes man nelabai sekas…
prigirdyk ir suviliok vaikina i lova…padaryk foto ar video jusu sugulimo,po to parodyk jio merginai ir jis laisvas tik klausimas ar benores pas tave gryzt
aisku imanoma jeigu senoji mergina jau siek tiek ikyrejusi ar siaip nera viskas gerai,o ta kandidate labai mergina,tai net ir nereiketu vilioti tik ji parodytu kad ir maziausia demesi,is karto viskas butu aisku patikek
gal ir pavyktu kaip nors nuvilioti
bet jeigu jis po kiek laiko tave paliks ir gris pas buvusia,
tada forumuose atsiras bitootes tema "Visi vyrai kiaules"
na su tokia isvaizda kaip tau gal ir pavyks nuvilioti, na bent trumpam, bet jai tas vaikinas nuosirdziai myli savaja, tai tuomet kazin ar verta stengtis.
paprasciausiai as esu optimiste ir galvoju apie geriausia…matai, problema yra tame,ad nesu mylejusi…visa laika buna tik laikinas susizavejimas ar aistra…Tai tikiuosi, kad si karta pavyks