ar imanoma uzkariauti uzimto vaikino sirdi..?

ar imanoma uzkariauti uzimto vaikino sirdi…?

Va, susiduriau su tokia problema…yra vaikinas, kuris man labai patinkaŠirdis, bet jis turi mergina ir jie jau ilgokai draugaujaNustebęs Man butu idomu suzinoti ar daug yra merginu, kurioms pavyko nuvilioti uzimtus vaikinus ir aisq noreciau zinoti ir vaikinu nuomone apie tokias paneles, kurios nori uzimto vaikinoDrovus ir yra pasiryzusios del jo kovotiLaimingasFlirtas va dar jei nesunku, prasau parasykite kokiu patarimu kaip tai padaryti…nes man nelabai sekas…LiūdnasLiūdnas

viskas imanoma Nekaltas

Labai jau neitikinamai pasakei…Nustebęs Bet as ranku nenuleisiuCha chaFlirtas

oi kokia tu negeraCha cha

prigirdyk ir suviliok vaikina i lova…padaryk foto ar video jusu sugulimo,po to parodyk jio merginai ir jis laisvas Nekaltas Šypsena tik klausimas ar benores pas tave gryzt Tūsas

p.s. jei ta foto profaile tikrai tawo,tai manau dideliu probl neturesi Nekaltas

Visai nea…DrovusAngelasPaprasciausiai kaip mane pirma karta gyvenime aplanke toks siltas jausmas zmogui (gal tai meileMyliu),tai del jo norisi pakovotiMirktFlirtas

aisku imanoma Taip jeigu senoji mergina jau siek tiek ikyrejusi ar siaip nera viskas gerai,o ta kandidate labai Gerai Gerai Gerai mergina,tai net ir nereiketu vilioti Flirtas Mirkt tik ji parodytu kad ir maziausia demesi,is karto viskas butu aisku Taip patikek Mirkt Cha cha

meile??? Šypsena manau tu labai jauna,jei taip galvoji Nekaltas

jeigu jis tikray myli tu jo negausi o jei ne temk tu ji i lowa pas sawe !

gal ir pavyktu kaip nors nuvilioti
bet jeigu jis po kiek laiko tave paliks ir gris pas buvusia,
tada forumuose atsiras bitootes tema "Visi vyrai kiaules"Cha chaCha chaCha cha

gal as toookiu drastisku priemoniu nesigriebsiuMirkt

kad kiaules,tai faktas Nekaltas o kad gris,tai bus bent "paturejusi" ji Tūsas

Šypsena bitute eik pas ji ir pasakyk i akis kad tu jo nori !

tai ko tu nori as nesuprantu,kad pamirksetum akutem ir jus pultu pas tawe palikes sawo mergina ???

na su tokia isvaizda kaip tau gal ir pavyks nuvilioti, na bent trumpam, bet jai tas vaikinas nuosirdziai myli savaja, tai tuomet kazin ar verta stengtis.

paprasciausiai as esu optimiste ir galvoju apie geriausia…matai, problema yra tame,ad nesu mylejusi…visa laika buna tik laikinas susizavejimas ar aistra…Tai tikiuosi, kad si karta pavyksNekaltas

ryskiai ne jos foto Nekaltas

tai tu nori isimyleti ?