Ar imanoma tai: kai kompas nueina \"miegoti\" (sleepas), kad ....

Ar imanoma tai: kai kompas nueina “miegoti” (sleepas), kad …

Ar imanoma tai: kai kompas nueina "miegoti" (sleepas), kad nesisuktu quleriai (maitinimo ir proco)? Ir jei ash rankiniu budu juos atjungchiau, tai ar perkais man mano procas ir maitinimas? butusmagu daugiau kazhka apie tai zhinoti.
Sheip laptopose tai nesvidada sukasi quleris. :confused:

Ačiū

Takim tavo fantazija išsipildytų, tai vistiek dirbtų maitblokis ir jo aušintuvas (nedrįsčiau jo atjungti), taigi tu nieko rimto nelaimi.

O grįžtant į realybę, tai mano kompe yra tik du migdymai - stand by ir hibernate. Tai va tas stand by ir yra, ko tu lyg ir nori, nes stabdo proco aušintuvą.

Įjunk control panel / power options ir pamėgink įgalinti hibernaciją, gal šis miegas labiau patiks.

Nebijok, niekas tau ten neperkais

na nezinau, pas mane ventiliatorius beveik nesiskuka, tik kai procas apkraunamas tada isijungia

nustatymose Control Panel >> Power Options >> Power schemes yra tik sekantys nustatymai:

Home/Offise Desk
Portable/Laptop
Presentation
Always On
Minimal Power Menagament
Max Battery

Windoze pas mane Win2K ,gal delto nera tokio pasirinkimo? kalbu apie Hypernate. O gal negali pats hardvaras atjungti qoleriu nes mano motina tai senioka. :confused: blemba rimtai chia yra tas bajeris, nes atsiminiau kad CPU quleris prijungtas nuo cdr-rom maitinimo. Liūdnas neidomiai. :confused:

bios’e pasiziureki ar yra rezimas S3 [pagal nutylejima buna S1] tai vat nusistatyki ir naudoki ta rezima , jis palieka maitinima tik RAM’ui , visam kita ne

fainas daiktas , tikiuosiu veiks ir pas tave… kartais buna problemos , na bet ziurek gal pasiseks

KAm tau tokie bajeriai

Aš juos visus ištryniau (įšskyrus Always On) ir susikūriau savus. Svarbu, kad jie veiktų. Kad įsitikinti gali reikti pasiklausyti ar į dėžę pažiūrėti.

gera tema sukuriai as apie tai nezinojau dabar zinosiu

yra labai patogu kompa ijungti per keleta sekundziu

kas nezinojo - isbandykit S3 rezima jei pas jumis gerai veiks dziaukites , labai faina ideja , maitinimas paduodamas tik ram’ui , o kompas yra isjungtas…

PAISTALAI!!!

niekas neperkais

na chia aktualu laptopininkams ir tiems kas elektra taupo, pas mane kompas veikia be perstojo kokia 1.5 metu, aishku kartais perkraunu ir ishjungiu kai ka nors reikia prijungti bet be priezhasties niekada, na ir ka tada, neaktualu kai kompas per kelias sekundes isijungia. Ka chia ble tauoit per tuos mikrosofto pribimbasus, kuo greichiau tuos profailus ishtrinsit tuo buo geriaus

xzar

einant i sleepa niekas jums negali atsijungti, kadangi perkais bet kuriuo atveju kompas. nepamirskite kad startupe kraunasi softas, veikia programos, procas galir neapkraunamas, bet nepamirskit, kad nuemus qleri nuo neapkrauto proco jis visvien sudega Mirkt

jokiu budu negalima lyginti kokio hybernate ir sleepo, kadangi antruoju atveju viskas kas yra RAME yra sukraunama i kieta diska, o sleepo metu, tai viskas veikia minimumo rezimu.
Norint pereiti i hybernate, reik turet atitinakkmai vietos dieske, enejblinti sita f-ja ir naudoti tiesiog standby rezima

gal cia ka ir ne visai tixliai pasakiau bet esme tai aiski

paskui galesi ishkelt i pavirsiu tema kuo nepasitiket …ir kad netikekit daliaxŠypsena)

priklauso nuo rezimu - S1 ir S3
S3 rezime galima sakyti kompas isjungiamas , lieka maitinimas tik ram’ui
S1 - tai senas rezimas kai beveik viskas atsijungia bet kompas uzia… Cha cha

eeehehe tai rimtai susitarkite katras chia teisu katras ne… tai galima tai ne. Nors ash isivaizduoju toki varijanta kad galimas dalykas yra quleriu neissukimas. tik ant mano senuko kazhin ar bus.

Tiek rašom, o nežinia, kokie tavo kompo parametrai.

Mano celeronui aušintuvas stoja miego būsenoj, maitinimo - ne. O AMD procams gali būti kitaip.