Ar imanoma(reikia) japoniskai masinai is JAV perstatyti degima nuo A-91 i A-95

Ar imanoma(reikia) japoniskai masinai is JAV perstatyti degima nuo A-91 i A-95

Ar imanoma(reikia) japoniskai masinai is JAV perstatyti degima nuo A-91 i A-95 benzina, mano nuomone tada ekonomiskesne taptu, jei taip imanoma tai pasakykit kaip. Kalba konkreciai eina apie Celica GT 2000metu, variklis tiek europines tiek statskos identiskai tie patys suspaudimo laipsnis tas pats ir stumuokliu ismatavimai tie patys. Dekui,Dekui,Dekui uz atsakymus Alus

O galvos spausti nereikės? Nes variklis tai deforsuotas…

kaip taip gali but? paklausiu as. juk suspaudimo laipsnis tas pac. ir skaiciukai toki patys?

jei viskas tas pats, tai nx benzinas skiriasi? Kazkas cia nesirisa.

Kiek mano kuklios zinios leidzia pasakyti, tai mazesnis suspaudimo laipsnis reikalauja mazesnio oktaninio skaiciaus kuro. O kadangi suspaudimo laipsnis tas pats, gali pilti 95. Spausi galva, pilsi 98. Nepykit jei nusisnekejau.

ka jus ce zadat perstatinet, gudrakakciai? gal pradziai pasidomekit apie oktaninio skaiciaus nustatymo metodikas, naudojamas amerikoje ir europoje. jei idemiai skaitysit, tai gal pavyks rasti, kad amerikietiskas indeksas 91 ir europinis indeksas 95 zymi beveik tokias pacias detonacines savybes turincius benzinus. tinginaims: Octane ratings in North America are expressed in Anti-Knock Index (AKI), an mathematical average of the MON and RON values. Much of Europe continues to use RON to express octane values of commercially available gasoline. linkai www3.bc.sympatico.ca/Volvo_Books/maint8.htmleric-gorr.com/techarticles/fuel_terminology.htm vienzo nekvailiojam ir nieko neperdarinejam. tiek ziniu.

Yra dar vienas niuansas: galima pilti nuo 91 iki 98. Ten turėtų viskas reguliuotis automatiškai.

Nuuu, nežinau, prie didesnio suspaudimo laipsnio pilant žemesnio oktaninio skaičiaus benziną atsiranda detonacija. O dėl to, kad universalus variklis ir bele kokį benzą gali pilti ir aš girdėjęs, tačiau ekonomijos TIKRAI nebus. Tam, akd efektyviai būtų naudojamas aušktesnio oktaninio skaičiaus benzinas, reikia didinti suspaudimo laipsnį. Tada išaugs ir galią ir bus ekonomiškiau.

Tiesa siandien snekejaui su zmogumi,kuris turi Lincoln LS 2000metu su Jaguar varikliu pas ji eina irgi 87(research 91) ,jis pyle A-95 , taciau viena karta pabande A-92 pilna baka , o efektas buvo,kad maziau kuro eme, tada pabande dar kelis kartus ir tai pasitvirtino, tai ka man ir bandyt A-92 pilt blemba kazkaip nesinori. Dar vienas pastebejimas pas JAV varianta 140AG pas europini 143 AG, o siaip sakau mechanine puse varikliu identiska. Tai laukiu pasiulymu dar ar imanoma ta degima perstatyt, seniau ant bulkos pamenu perstate man nuo 98 i 95 aisq efektas pasijuto, bet tik prie 4500rpm Alus Alus Alus

Nusišnekėjo tavo “žmogus su Linkolnu” o tu-neieškok šiknoj smegenų…

Tai gerai atsakyk i keleta klausimu: 1. Ar reikia perstatinet ta degima ? Kodel? 2. Jei reikia ar imanoma? 3. Koki benzina pilti pas mus lietuvoje, knyguteje rasoma 87 (research 91) arba auskstesnis oktaninis. Is anksto dekoju uz atsakymus

NIEKO daryti nereikia-pili 92-ą ir važiuoji Mirkt bet jeigu neprisidaręs problemų-negali užmigti Nekaltas…tai parašyk variklio kodą…padėsiu Cha cha

Siuo metu neturiu sistra islekus su ta masina ryt i privara imesiu. Dekui Šypsena

Variklis 1.8 ???

Taip 1.8VVT-i 103kW, Celica GT 2000metu

Na tai gali ramiai miegoti Mirktnes degimas pas tave- nereguliuojamas…užtai reguliuojami vožtuvai Pavargęs

Nu paskutini klausima turiu- Ar skirski kuro ekonomija pilant A-95 ir A-92, jeigu skirsi tai i kuria puse priklausomai nuo oktaninio?. Dekui Šypsena

Jeigu vietoj reilakingo 95- pilsi 92, tai kuro gali imti daugiau,bet jeigu vietoj reikalingo 92 -pilsi 95…nieko nelaimėsi.