Ar imanoma nupirkti futbola kaip ji perka Abramovicius?
Manau mes esame liudininkai kaip perkamas futbolas. Tai demonstruoja Realas, tai nori demonstruoti ir Abramovicius. Tik Realo kisene plonesne tam reikalui. Gaila bet kai prabyla pinigai futbolas nueina i antra plana…
Futbolas-vieniems zaidimas, kitiems verslas.
Nu Realas visgi turi praeiti ir ne visi ju zaidejai nupirkti. Yra ir paciu issiugdytu.
Sarasas tu kurie parsidave: Figo, Ronaldo ir komercinis Bechemas. Jie ne Realas, ju vardas nera susietas su vien Realu. Tai tik pinigines marionetes savo agentu rankose.
Tai nieks ir nesigincyja. As tik sakau, kad Realas turi praeiti ir savo issiugdytu zaideju, ko negali pasakyt apie Chelski.
Bet siaip tai abi komandos *****.
Man irgi nei viena is situ nepatinka…netgi antipatija kazkokia sukelia…
uz babkes galima netik auksines
djbukis rašė:
uz babkes galima netik auksines
galima kartais ir spanguolines
Real’as jega!!
oktos rašė:
visko nenupirksi…ne pinigai dar viska valdo
oktos rašė:
ne pinigai viska valdo
Bullshit, kaip sakoma
Kas čia per perkamas futbolas, mano nuomone viskas normoj, žmogus turi pinigų, turi mėgiamus žaidėjus - kuriuos stengiasi pasikviest į savo komandą - kas čia ne taip? Be to nereiškia, kad susipirkus gerus žaidėjus kažką itin svarbaus laimėtėsi.
Man asmeniškai, kaip visada prijautusiam Chelsea, malonu stebėt kaip komanda, kuri ir taip buvo stiprus vidutiniokas europoj sustiprėjo dar labiau - visgi komandos galėjo išvis nelikt (dėl finansinių sunkumų).
Macaronne rašė:
Bullshit, kaip sakomaKas čia per perkamas futbolas, mano nuomone viskas normoj, žmogus turi pinigų, turi mėgiamus žaidėjus - kuriuos stengiasi pasikviest į savo komandą - kas čia ne taip? Be to nereiškia, kad susipirkus gerus žaidėjus kažką itin svarbaus laimėtėsi.
Man asmeniškai, kaip visada prijautusiam Chelsea, malonu stebėt kaip komanda, kuri ir taip buvo stiprus vidutiniokas europoj sustiprėjo dar labiau - visgi komandos galėjo išvis nelikt (dėl finansinių sunkumų).
va butent, nesuprantu kuo cia nepatenkinti? man siaip Barca labiau patinka, nu ir real’as tegu perkasi ka sau nori px kaip sakant, ko cia nervintis, futbolas visada buvo biznis, ne tik zaidimas.
o futbolas perkamas Lietuvoj, kur Kaunas&Co perka-parduoda jau kiek metu. va cia as suprantu "perka", o ten "tik zaidejai", pergaliu juk neparduoda.
Pamatysime ar imanoma…shiaip man labai patinka transferai, nauji zaidejai…bet ne tokias kiekiais…vynas skanu, bet jo padauginus skauda galva…
a net nzn
Ir ko jau cia negalima. Jei perka tai galima. Svarbu supirkti tai ko reikia - kad snipstas nesigautu. O Lietuvoj kas dedas.
Cia perkamas ne futbolas, o geras zaidimas is kurio uzdirba bapkes