Ar imanoma nudazyti vilnoni megztini?
Bukit zmones,gal turit geru patarimu,kaip nudazyti megztini.Turiu grazu balta megztini,bet netycia sugadinau,visas "pasipuose" geltonom demem.Gal yra kokiu priemoniu,kurios nudazytu vilna
yra. paieskok parduotuvese (galanterijose) buna speialus dazai medvilnei ir vilnai.
Galima. Praktiskai visos naturalaus pluosto medziagos dazomos, siulai irgi
Dazu ne visur rasi, jie skirtingi. Yra dazantys plovikliai, yra tikri dazai. Plovikliais nudazytas audinys po to gali blukti ar plovimo metu dazyti kitus rubus. Be to ju spalva paprastai buna svelnesne.
Esu dazius medvilne plovikliais, konkreciai melynai. Siaip pagal visas instrukcijas gaunasi zydra, o palaikius tirpale ilgiau, gavosi taip vadinama "navy blue"
Paprastuose maisto prekiu parduotuvese esu maciusi specialiu dazu vilnai. Nebrangus apie 2-3lt. Siulyciau paieskoti "iki" kur nors prie skalbikliu.
Sekmes. Parasyk kaip sekes
Pati geriau ne nebandyk.Esu daziusi siulus ne viena karta,ir tai lygiai nesigaudavo.O gamini nudazyti itin sunku.Geriau nesk i specialias tarnybas,atrodo,valyklose tuo uzsiima.O be to ,siais laikais megzti ar ardyti,dazyti tikrai neapsimoka.Juk uz kelis lt galima velniai zin ko nusipirkti.
Imanoma, bet nelabai patarciau. Pati daziau medvilnine palaidine is baltos i raudona. Atrodo ir instrukcijos laikiausi, ir viriau pakankamai, bet vis tiek plemais nusidaze Gerai, kad ji buvo skirta tik karnavalui