ar imanoma meile ir istikimybe per atstuma
ar gali mergina (vaikinas)likti istikimas ir myleti savo kita puse is siskires 6 men. ir bendraujant tik elektroniniu pastu ir telefonu
Imanoma, bet sunku! Pats tai darau siuo metu
Jei tikrai myli tai imanoma
Pralaukusi 6 mėn. ir pamačiusi “mylimą” žmogų nieko nepajutau,o turėjo man lyg būti ir džiaugsmas,ir laimė…Kitą kartą buvo džiaugsmas ir laimė,ir meilė,bet tik iš mano pusės,o atsako nebuvo…Bet būna,kad kiti sulaukia ir tada:MEILĖ,MEILĖ,MEILĖ.Jei lauki linkiu sulaukti,jei tavęs laukia,kuo giliausių jausmų
aisku imanoma (praktikuoju), bet zemiskos meiles (sexo) taip noris, taip noris!
manyciau jei tas atstumas bus ilga laika tai geriausia kas gali likti tik gera draugyste.
Sunkiai, bet kas siais laikais neimanoma…?
Wis dar bandau tiketi, kad tai imanoma…
Shiuo metu kaip tik dabar taip yra
Jei jis to nevertas tai gal nelauk O jei vertas tai laikykis!
kad ir kaip norėtųsi bet mano praktika rodo kad atstumas išskiria
Nei vienas sveikas smogus be sex’o negali tvert TOOOOKI laiko tarpa
Jei rimtai, tai jei ju santykiai tikrai rimti ir tvirti, jie tikrai istvers nenukrype i lefkute
Meile - TAIP
Ishtikimybe - NE (buna ishsimciu)
na aisq galima pasinaudoti viduramziu ishradimu… skaistybes dirzu
oj dar ne tokiu ishradimu jie viduramzhiais turejo…
na bet jei jau reikia tai galima ir proteviu ishmintimi pasinaudoti… jei jau tokie norai draugauti tik vasaraos metu … o kaip man aiskino vienas bachuras… kai draugauji reikia but ishtikimiems o as kvailute nezinojau
ausvija rašė:
ar gali mergina (vaikinas)likti istikimas ir myleti savo kita puse is siskires 6 men. ir bendraujant tik elektroniniu pastu ir telefonu
galir laisvai!
manau kad imanoma siuo metu pati tai praktikuoju.nors kasdienybeje vaikinas ir uzsimirshta,kai gaunu jo laishkuti arba shnekam per neta jauciu kaip jo pasiilgau ir noriu kad jis butu shalia maes
Dj_KiSsA rašė:
manau kad imanomasiuo metu pati tai praktikuoju.nors kasdienybeje vaikinas ir uzsimirshta,kai gaunu jo laishkuti arba shnekam per neta jauciu kaip jo pasiilgau ir noriu kad jis butu shalia maes
ar imanoma ilgam ishsiskirti priklauso ir nuo amziaus
taip