ar imanoma meile ir istikimybe per atstuma

ar imanoma meile ir istikimybe per atstuma

Sudužusi širdisar gali mergina (vaikinas)likti istikimas ir myleti savo kita puse is siskires 6 men. ir bendraujant tik elektroniniu pastu ir telefonuAš nekaltas

Imanoma, bet sunku! Pats tai darau siuo metu Cha cha

Jei tikrai myli tai imanomaTaip

Pralaukusi 6 mėn. ir pamačiusi “mylimą” žmogų nieko nepajutau,o turėjo man lyg būti ir džiaugsmas,ir laimė…Kitą kartą buvo džiaugsmas ir laimė,ir meilė,bet tik iš mano pusės,o atsako nebuvo…Bet būna,kad kiti sulaukia ir tada:MEILĖ,MEILĖ,MEILĖŠirdis.Jei lauki linkiu sulaukti,jei tavęs laukia,kuo giliausių jausmųGėlės

aisku imanoma (praktikuoju), bet zemiskos meiles (sexo) taip noris, taip noris! Mirkt

manyciau jei tas atstumas bus ilga laika tai geriausia kas gali likti tik gera draugyste.Labas

Sunkiai, bet kas siais laikais neimanoma…?Cha cha

Wis dar bandau tiketi, kad tai imanoma…
Shiuo metu kaip tik dabar taip yra BlogaiBlogaiBlogaiLiūdna

Jei jis to nevertas tai gal nelauk Cha cha O jei vertas tai laikykis!

kad ir kaip norėtųsi bet mano praktika rodo kad atstumas išskiria Liūdna Ne

Nei vienas sveikas smogus be sex’o negali tvert TOOOOKI laiko tarpa Cha chaCha chaCha chaCha cha
Jei rimtai, tai jei ju santykiai tikrai rimti ir tvirti, jie tikrai istvers nenukrype i lefkute Mirkt

Meile - TAIP
Ishtikimybe - NE (buna ishsimciu) Cha chaCha chaCha cha Kietas

na aisq galima pasinaudoti viduramziu ishradimu… skaistybes dirzu Šypsena

oj dar ne tokiu ishradimu jie viduramzhiais turejo… Cha cha

na bet jei jau reikia tai galima ir proteviu ishmintimi pasinaudoti… jei jau tokie norai draugauti tik vasaraos metu … o kaip man aiskino vienas bachuras… kai draugauji reikia but ishtikimiems Šypsena o as kvailute nezinojau Cha cha

galir laisvai!

manau kad imanoma Šypsena siuo metu pati tai praktikuoju.nors kasdienybeje vaikinas ir uzsimirshta,kai gaunu jo laishkuti arba shnekam per neta jauciu kaip jo pasiilgau ir noriu kad jis butu shalia maes Liūdna

ar imanoma ilgam ishsiskirti priklauso ir nuo amziaus Šypsena

taip Taip