Ar imanoma i “Kregzde” ideti turbina?
Kur?
O kokia kregzde? 316 ar 318d
Su savim ish galo nes turbina varoma ishmetamom dujom
tu cia ieskai geriausio varianto ar rashai kokia knyga apie auto kryzminima ? tai tau audi kazkokia 8x metu, tai bmw 850… tai vel kas… nerimtai tu cia…
Galima superchargeri deti, bet jo kaina ~10000$ taigi mastyk.
a dabar taip madinga… autoforuma visokiom nesamonem terst…
Imanoma, pasiskaityk vokiskus tumigo puslapius turetu but info.
atvaryk,uz 100$ idesiu tau turbina…
jei desi dvi tai 150$ tiktai…
O kam TO reikia? a?
Ale ot gawniukai. Pasakytumet konkreciai- taip, imanoma arba ne, neimanoma ir wiskas. Bet ne, reikia shooda pamalt butinai, ar ne?
Manai pakanka vien to, kad yra vietos turbinai patalpinti?
Mano kukle nuomone dedant turbina i tam gamykloje neproektuota ir nepritaikyta motora… nu kazinau… ten puse motoro perrinkti reikia, velenai, ausinimo sistema… Dar manyciau nereikia pamirsti apie kompa…
Anyway sekmes darbuojantis Bet gereu jau parduoti ta 318 ir nusipirkti 325 arba gamykliskai turbinine auto jei jau taip reikia galios ir labai nori sportuot…
Blaimba gi imanoma sudeti ta turbo. Pilna saitu kur BMW su turbina arba superchargeriu. Bet kainos ju eina ~10k$. Nebent ish kokio shroto ten ka nors bandysi sulipdyti.
Beprasmiška garažiniais būdais tokias modifikacijas daryti, naudos vis tiek nebus…
beje ridenkizzZzz uzsuk kada i HipHop kluba Bangoje [banga.lt/admlt/2forum.showPosts/176175.181-=(291644598](http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/176175.181-=(291644598)
ja ja buki zmones na bet nieko cia nepadarysi tikuosi man bus galima cia deti foto (kada nors) tai atgaiwinsim galerija
Kiek galima is paskutiniu 100 foto kokios 5 buwo
visos kitos
nusprendziau normaliu idet nes jau bloga daros nuo visokiu britniu, aguileru foto
(nieko pries jas neturiu visai nieko kaip bobos tik dainuoja suda) bet dar ziauriau kai pradeda kisti ta komercini gaidy Eminema ar koki P.Diddy
super zmogus jau senai cia buwo geru foto respectas Bronksai kad nors tu idedi, man negali cia reikstis kotai…
Super nykstis!