Ar imanoma gaut ismoka,jei mano auto remontuojamas?
Ar imanoma gaut kazkokia ismoka ar kompensacija, jei mano auto dabar remontuojamas,ivykus autoivykiui ne del mano kaltes? T.y. kaltininko draudimas remontuoja automobili( apie 2 sav.), o as praktiskai “kaip be koju” ??
zahatiel DB i bankrota nueitu ,zinant ju gumos tampyma
jo,rimtai.net neprimeciau.Ar gali tie svolaciai ( DB ) siulyt pirkt detales is shroto, poto sakyt kad mes su shrotu patys atsiskaitysim( t.y. su sask.fakturom ir t.t.) ??
vokietijoj tai kol taiso tavo masina duoda su kita vazinet .
aga, mane pasiunte i servisa DB rekomenduota tvarkyt mashina - ibrezimas ir kt. smulkme. Tai servisas atmazkes pradejo varyt, mol cia tiekejo nera, tu pats greiciau susiremontuosi ir t.t. Tai ble, varysiu ryt i DB babkiu reikalaut. Mashina jau 2 savaites negaliu vazinet - kaip be ranku ir be koju. O ir paciam ner laiko tvarkytis. Kai pinigeliu paimt tai DB kaip silkiniai buna, o kai apmoket tai spygute taukuota tau!
ir butinai parasyk kaip sekes ten DB .Nes as ir noriu juos palauzyt ir nors kelias kapeikas is ju isreikalaut…
prasyk…taira reikalauk litu(gali grasint visokiais nepriklausomais ekspertais ir pan) ir varyk pas savo meistrus remontuot-dar pliusa ivirinsi ir zinosi kaip sutvarkyta