Ar imanoma buti laimingam su zmogumi, kurio tu nemyli....nors jis pasiruoses tave ant ranku nesiot?

Ar imanoma buti laimingam su zmogumi, kurio tu nemyli…nors jis pasiruoses tave ant ranku nesiot?

…zmogus tave isimylejes, o tu jam jauti tik draugiskuma, bet nenoredamas jo iskaudinti, vis tiek buni su juo… ar verta taip aukotis???Liūdnas

kirsk santykius iš kart,toliau jam bus dar blogiau…

Gerai

neverta, bet kartais sunku tokius rysius nutraukti Nekaltas

jei zinociau,kad bernas su manim tik is gailescio Nežinau
zodziu negaleciau taip

NekaltasNekaltasApakęsNekaltasNekaltas

Gerai as irgi taip manau kaip ir zmoneleTaip

neverta… jeigu nesi motina Terese…nu nebent butum mazochiste tai tada jo-verta… juk malonumas… Nekaltas

bet kad jis nesupranta ir nenori paleisti manesApakęs
As jau jam 100-a kartu tai aiskinau,o jis man grasino,jai as nebusiu su juo tai jis nusizudysBaisu

tu ji jau ir teip skaudiniApakęs
kaip tu teip elgies su zmogum kuris tave myli?Baisu
turek bent biski zmogiskumo…Nekaltas

nu cia jau isvis santazas!!! Baisu tai tu bandyk jam per sazine “patrankyti” sakyk kad jei tikrai myli tai paleis tave, meluok-sakyk kad turi kita arba isvis elkis su juo saltai, jokiu Bučkis jokio sex’o -paciam atsibos tokie santykiai!

va cia jau skaitosi nesveika meile Mirkt
cia isvis nebe meile o kazkas tokio kad jis tave pririses laiko! bek nuo tokio kuo greiciau.Nekaltas
jj jis teip sneka jis zemo lygio zmogus Taip

Nekaltasjis nesupranta…ir man grasina istisai…man nervai taip jau istampyti,net sirdis sustreikavo Liūdnas

bek tu nuo jo greiciau Apakęs
vargsele…Nekaltas
paprasyk savo ar jo draugu pagalbos gal pasneketu su juo Nekaltas

As tave labai puikiai suprantu, nes ir as esu tokioje pacioje situacijoje…jis del manes atiduoda viska negaudamas nieko…jei as ji palikciau kazkaip nekaip jausciaus del to ka jis del manes daro…bet ir kartu ilgesni laika nenoreciau pasilikti…as irgi nezinau ka daryti…

neverta taip aukotis, nes paskui tau tai taps kancia, patikek manimTaip Mirkt

px yra

Gal kartu pasikarkitCha cha

ne.
geriau karti tiesa, nei saldus melas.