Ar imanoma atkoduoti KTV kanalus?

Ar imanoma atkoduoti KTV kanalus?

Pas mane yra keli uzkoduoti kanalai (garsas yra o vaizdas isdarkytas).Taigi ar imanoma juos matyti? Pasidalinkite mintimis

ymanoma. dekoderius pirkt reik…

o neperkant jo?

O is kur zinot kokius ir is kur?

[quote]
dariusdarius2 rašė:
O is kur zinot kokius ir is kur?

Ko gero iš KTV provaiderio Cha cha

Zurnalas Radijoliubitel 1999/11 schema-3,4psl.
Jau ne pirmi metai matauApakęs uz dyka Taipsiuo dekoderiu.
Darbo vienam vakarui,detales kainuoja 5…8lt.+panaudojamas viens blokas is TV.Labas

Kuris? Nes aš kaip tik dabar išlitavinėju detales iš telikų blokų. O gal jau ir nebeturiu reikiamo bloko… Ot likimo ironija…
Z.

O is kur gauti ta zurnala? Gal kartais internete yra medziagos? Beje kuris blokas is teliko reikalingas?

Gal gali atskanuoti ir atmuilint tą schema?
Z.

Deja neatskanuosiu Nekaip paskolinau taip ir nematau jos labai senai.Tik zurnalo numeris liko su markeriu urasyts ant to dekoderio.Jau jus kaip nors per paieskas gaudykit.O blokelis tai sinchro su mc. 174XA11 nuo sp.sileliu;3YCT - tarybiniu teliku.
Veikimo principas:sudarkyta(koduota) sinchrosignala keicia i normalu is
174XA11.
INIT-o abonentams nepades Ignoruoju- gudriau koduoja…

Todel ir matai ,kad tas kodavimas su sinchroimpulsu naikinimu jau niekieno nenaudojamas Cha cha

Turiu aš tas schemas

Gal kvaila ideja… bet vistiek pasakysiu: o softo ner kokio… kad tuos kanalus atkoduotu ? dabar turiu pasijunges kabeline… turiu kompa su tv korta… kai pagalvoji teorishkai softukas toks buti galetu… gal kas mate ? girdejo ? ciupino ?

Na yra ukrainietiski dekoderiai. lauzo viska. Net dviguba kodavima.

O is kur ju gauti? Ir kiek tas malonumas man kainuos?

jos kainuoja apie 80.litu. o gauti gali tik is ukrainos. nes lietove te ktv meistrai ziaurei nekencia tos dekoderius. turguje maciau uz 300lt kazkokia

Klaida. Tas ukrainetiskas dekoderis kainuoja apie 320-380 baksu