Ar i CR-RW diska kiek kartu nori, gali irasyt ir istrint?

Ar i CR-RW diska kiek kartu nori, gali irasyt ir istrint?

Kaip yra, ar nuo vartojimo daznumo paskui priklauso: pvz filmu kokybe, o gal diske lieka "siuksliu", kaip jus manot parasykit?ŠypsenaŠypsenaLabas

shiaip dazhniausiai firmos nurodo kad 100 kartu tikrai gerai veix arba koki 1000 priklauso nuo firmos…

NU PAS MANE ACME FIRMOS KOMPAKTAS, BET NEIEKUR NIEKO NEUZSIMENA APIR IRASIMANeNe

Jeigu ištrini, tai kas ten gali likti? O filmai bus negerai rodomi tik tuo atveju, kai bus neperskaitomų araba labai lėtai perskaitomų sektorių atsiranda, t.y. jau gatavas diskas pasidaro.
Vartojimas diskui nekenkia, daugkartinis rašymas yra ribotas, bet pakankamai užtenka normaliems poreikiams.

Zinok vistiek gali likt siuksliu, viena karta rasiau i paprasata CD-R kompakta, apie 600mg surasiau, ir tada dar irasiau kazka, ir viskas dingo, liko tik paskutinis failas, o rode kad pilnas [na gal supratot]ŠypsenaŠypsenaŠypsenaTaip

kokybe nekencia,pats daznai rasineji i cd-rw

o jei ka tai tu pirma pabandyk istrinti is cd viska kas ten yra o tik tada rasyti !

Bet ar yra irasymu limitas?Šypsena

nieko nėra amžino.

na pas mane cdrw laiko kokius 30 perasymu.Paprasciausiai susibraizo nuo naudojimo, nes naudoju ir masinoj ,o masinoj zinot kaip greit cd braizosiCha cha

Taigi aiskiai rase: nuo 100 iki 1000 kartu. Šypsena Bet cia idealiom salygom. Šypsena Pazistu zmogeli, pas kuri jokio kompakto antra karta niekaip neirasysi - pastoviai buna juodai subraizyti. Cha cha

O Tavo minetas failu irasymas nera jokios siuksles, o tiesiog irasymo klaida is programos arba vartotojo puses. Cha cha

perrashymo limitas aishku kad yra,
priklauso nuo CD kokybes, turbut kazkiek ir nuo irashymo irenginio,
yra CDRW kurie turbut tik kelis kartus atlaikytu, kiti ir tukstanchius, shiaip labai ivairiai,… logishka manyt kad brangesni cdrw diskai bus ir kokybishkesni, nereikes 5-a karta perrashinejant verkti kad duomenys neishsisaugojo…

jokios cia siuksles. su sesijomis prisizaidei ir viskas.

Man irgi atrodo, kad su sesijomis prisižaidei. Antrą kartą rašydamas įrašei kaip new CD o ne multisession ir kas buvo pirma nebesimato Šypsena

O kas liečia kartų kiekį, tai nemažai galima. Pats naudoju irgi ACME CD-RW jau daugiau nei pusmetis, perrašinėju kartą per savaitę, o kartais ir dažniau, ir kol kas viskas OK. Gamintojai paprastai rašo, kad garantuoja 1000 ciklų, bet manau, kad tai labai priklauso ir nuo laikymo sąlygų ir nuo įrašančio įrenginio.

na jo geriaiusi verbatim jau 2 metus naudoju viena!!

O aš turiu ACME, į kurį buvau įrašęs vieną kartą Juokiasi Paskui kiek berašiau, tai tik ant savo kompo ir matydavau ką įrašęs Baisu

Teisybe, teisybe… Ir dar priklauso kokios firmos kompaktas… Buvo man karta ablomas - tokie senuciukai PRINCO CD-RW kazkada buvo - irasymas iki 4x, o perrasymas - tik 1x. Tai as su juo 2 dienas kovojau, kol supratau kame reikalas Cha cha Ant kompakto juk neparasytas Šypsena

Siaip irasymo greitis zymimas TIK CD-R, o perrasymo - TIK CD-RW kompaktams. Šypsena

Turiu ACME gal kokius keturis men… Perrasineju koius 5-6 kartus per sav. ir dar pauikiausiai laiko…Laimingas

Kodel taip daznai? Neturi kito? Mirkt