ar grauzia sazine?

ar grauzia sazine?

noreciau suzinoti ar jus grauzia sazine kai su savo masina pasielgete biski "grubiai". Pvz mane sazine labai grauzia kai as su savo masiniuku pradedu kokioj aisktelej dumint padangas. bet nezinau kas uzeina sakau sau mintyse: viskas cia buvo paskutinis kartas. bet tik proga pasitaiko is kart darau ta pati. AR JUMS TAIP BUNA???ŠypsenaCha cha

Kai issilaikiau teises,pries pora metu isgi taip buvo,o veliau praejo noras,ypac kai is savo algos padangas pikt reikejo,o del saves negailejau tai brangesnes emiau,isvis saugau kad ant smeliuko netycia neiseituŠypsena))

Padangu cypinimas kazkokioj aikstelej skaitosi "grubiai"? Nu nezinau kaip cia vertint, greiciau tai malonumas o ne "grubumas", tuo labiau kad tu nieko nenuskriaudi o tik savo pinigine tustini!!! Sazine manes tokiu atveju nei trupucio negrauzytu Cha cha

Evil_Doer Cha cha

Cypinu net issisiepes ir negauzia manes nieksCha chaCha chaCha cha

Is vairavimo,galima spresti ir apie harakteri.
Gal tu tuo momentu jautiesiBaisuKandaKietas:

Cia man??? Jei man tai as jauciuosi normaliai tai darydamas neiBaisu,neiGirtas as jauciuosi va taipTūsasJuokiasiCha chaKanda

JuokiasiVizdelto kazkaip jautiesi,o ka as sakiau HRAKTERISJuokiasiJuokiasiJuokiasi

mane labaij griauzhia ir eda… Baisu Kanda
tik koki drauga tenka pavezht taij ir automatishkaij gazas dugnas… Žliumbia
nenoriu… suprantu kad ir neekonomishka ir padangu gaijla ir mashiniuko… kaij vienas vazhineju taij normaliai viskas, ramu Cha cha
nu tikiuosi kad praeis … bo $$$$$$$ ir auto gaijla Nežinau

ApakęsO velinas ir man taipatNekaltas

EINAM PAS PSICHOLOGA Cha cha bo i manjakus pavirsim Baisu

ApakęsManjakas keleivio atzvilgiu?Tada sakes,suplesau teisesPiktas

na ir kodel kartais nepasidraskius automobilis tam ir yra kad ish jo ishspausti viska Cha cha jam juk irgi naudinga kartais prasimankshtinti Cha cha

jo, masiniukas kartais irgi gal nori "pasitusint" Šypsena Tūsas