ar gerai priparkuota?

ar gerai priparkuota?

gal stovi nuo nakties palikta Nekaltas

Kitoj pusei kelio bigas Taip jau sitoj pusei ir as pradedu gaudytis Šypsena

Manjakas. jo,labai “gaudaisi” Juokiasi

banginis gal? Juokiasi

Juokiasi Cha cha kitoje kelio puseje …us kokiu 7 km Cha cha o banginis yra

O tai pries sita rimi ne banginis (ten tie senukai XXX) stovi? Nekaltasedit tfu… sumaisiau ble Ufff

siaures miestelis cia

Manja BIG’as vadinasi kur ukmergės g. priesais pirdunkiemi…cia priesais Banginis (senukai)

ir blondine prie vairo nuo nakties uzsilikusi Juokiasi

Joooo nu suklydau, maisosi tie pavadinimai bigas, banginis Blogai zodziu senukai, bet esmes nekeicia, zinau kur sita vieta randasi, visai netoli mano unikas, savaitgali tuose senukuose skraidukus pirkau Cha cha

koks univieras yra žirmūnuose? darbo birža tipo? Cha cha

a tai jum patiem nebuna, kad salia esancios masinos buna lievai priparkuotos ir pastatai, paskui jos isvaziuoja o tavo tada masina atrodo kaip shoodas eketej, tada ateina koks gudruolis nufotkina ir ideda kur nors

mum taip nebūna, ir neatrodom kaip šūdai Ne

orange, sauleteki mano unikas Nekaltas

pirma karta irgi Vilniuje gaudziausi Gerai is akropolio i zveryna vaziavau… per autobusu stoti ir svitrigailos gatve Gerai

autoritetas, kam tada skirtos linijos? Statyk, nes ir kiti stato bile kaip.

jei nori pakeist pasaulį - pakeisk save Liežuvis

Dtrakoniukas Juokiasi kaip rimtas taksistas Cha chap.s. veze is oro uosto i antakalni su taksu …amerikosus Juokiasi Juokiasi Juokiasi …man po to nebuvo ka jiems vilniuje rodyti Žliumbia viska pasirodo mate Juokiasi Cha cha

pasistatai masina per dvi vietas ir nebaisu kad koks kaimietis ar dokla boba durelem nein.p.is i sona is masinos islipant Taip