ar gerai išvalyta?

ar gerai išvalyta?

Valio

norma Gerai bet jis jau niekada nebebus švarus Labas

na nekalbu apie tokią švarą, kad būtu kaip katik nuo konvejerio Drovus

va va Cha cha OT: kai čiuvui pasisekė Cha cha youtube.com/watch?v=ONgxXpRilM0&feature=feedrec_grec_index

cia mazda ge?

ką aš žinau kokia ten ji, ge ar gb, 626 (92-97m.)

GE. teko turet tokia, 2,0dohc 16 klaponu Gerai smagi masina

na ir aš katik papirkau, tai nesitikejau, kad 85kw smagiai suksis Šypsena

trulikas, 2,0dohc 16 klaponu ir 115 ag Juokiasi

siaip zjbs aparatas, tik kad rudyja. daugiau minusu kaip ir nera, nebent kompensatoriai klaksi, bet cia suremontuojama. pas mus ta mazda pravyniojo gal 120k km. kai jau arkos kirmyt pradejo ir stoike prie priekinio stiklo guza issikele, tai paleidau i marcias. buvo vairo stiprintuvas, elektriniai veidrodziai, centrinis, elektriniai langai ir stoglangis Gerai ir ganetinai ekonomiska

VIN’ai, kam vaikyst šiknoj nebegroja - pakanka Be be bena aš iš draugo perpirkau, jo švogerio buvusi (žuvo prieš porą savaičiu Belgijoj) tai ledinė, rudžių nėr, ta beveik 2metai Šypsenadar liko nuo švogerio mazda 6, 06m, tai sau pasiliko Cha cha

man ji net smagiau vaziavo uz 2,4jtd su 100kw

youtube.com/watch?v=5QNJXAHayTc Girtas

su kuo valei? Nekaltas

ne aš valiau, o vėlionis Nežinau

turėjau prieš 5 metus tokią mazdą 2,5 165ag, tai didesnio gedimų skaičiaus per pusantrų metų turbūt jau niekada nepavyks pasiektį net dviem mašinoms, nors technikinę praėjo be trūkumų Piktas

niekada nesuprasiu,kam plaut varikli? Cha chatraukai neturi reiksmes,gal neges tada visiskai? Juokiasi

as ir turejau 626 ge 1.8 Apkabinimas smagi tokia buvo Apkabinimas tik, speju jau po pirmos ziemos butu pradeje leisti vandeni Cha cha nes jau normaliai virs priekinio stiklo buvo pakirmyje Cha cha