Ar galima??
Jus man isaiskinkit neitin sumaniam zmogui. Daznai matau mieste dienom vazineja bmw’ai, ijungta angel eyes ir priesrukines, ar pareigunai nebaudzia? ar neturetu bausti? juk visgi privaloma dienom su artimosiom sviesom o ne priesrukinem… Na diena tai diena, bet jau ne karta maciau ir nakti su angelais ir priesrukinem, negi pareigunam limpa tokios sviesos, ar is tikro tai nepazeidzia jokiu tasykliu? Dekui
aisku pazeidzia…Issikalinejimas cia… krv blt
Pastatyk save i pareiguno vieta. Ar isdrystum sustabdyti pilieti kuris sau gali leisti 7-a bemeve ir jam papriestarauti del lempu? Ar uztektu valios ir pielietines drasos?
O man netrukdo, gražu Pats vakare įsijungiu priešrūkinius. Jeigu neakina, nesuprantu, kuo tau užkliūna…
pagal taisykles diena reikia vazinet su trumpom o priesrukines galima ijungti Tik esant blogam matomumui (del ruko, pugos, lietaus matosi maziau 300m) arba kai patamsy nedega kairys zibintas
mano tevas isvis be sviesu vazineja ir dar neikart nebuvo delto sustabde mentai
Ir priekinių langų tamsint negalima, bet kažkodėl nelojat ant tų, kurie taip daro. Patys niauktumėt visą savo akvariumą, jei tik įstatymai leistų.
Be šviesų važinėjantys mane labiau erzina, nei su priešrūkinais ar gabaritai+priešrūkinės.
jau geriau be sviesu nei milijona sviesu susijunges
tai cia ne konkreciai apie sita bmw, bet siaip, nu diena dar *pimp…* snim, bet nakti, ar tie priesrukiniai apsviecia gatve nesuprantu kaip sugeba taip vazineti? kaip matau ir cia kazkur esantis sake jungia tik gabaritus ir priesrukines, ir kaip tua, nakti matosi zenklai? ka mentai nestabde nei sykio?
Na priešrūkiniai apšviečia ~metrą nuo auto priekio, kur paprastos šviesos dar nesiekia. Aš nevažinėju su priešrūkinėm + gabaritai, nes ant Passato man tai atrodo kvailai, bet va kai įsidėsiu kitajskus angel eyes’us, tada jau Čia pavakare galima taip, naktį tai savsem aišku, kad gabaritai ar angel eyes šūdą apšvies, ženklų nematysi. O kam jų reikia, jei važinėji pažįstamose gatvėse
Žodžiu žinoma tai nėra gerai, jei kalbam apie saugumą, bet galim sukurt po temą apie tai, kad negerai važinėt be diržų, su galiniais niauktais langais, su visais niauktais langais, be šviesų, su šviesom, su xenonais, su raudonais posūkiais etc. etc. etc. bet vistiek važinėjam.
Jooo. Px, kad nieko nematau, bet uz tai graziai atrodau
is siu foto matomu zenonu su daug kelvinu jokios naudos vairuotojui, o tik kitus akina. Ir aplamai greiciau pradedu bauduoti uz zenonus, nes jau dakniso golpai akinantys, nezinau kodel, bet jie “pikciausiai” akina uzupisa jau
savaime aisku kad daug kelvinu xenonai tai mandrumas. bet as pats maziau 8 stuku nedeciau, net noreciau 10ties pabandyt. cia tokie ir marga jei neklystu.
Na ir paprasti žibintai į dangų šviečiantys nemažiau akina… Dažniausiai atgal sujungiu, tai tokiu buku žvilgsniu nužiūri mol ko nori maždaug.
mane nervina vulvu v70/s70 savininkai, tos ju lempos visiskai netinka zienkom o atsakant i raflio klausyma, baust turi, nu tik cia priklauso nuo mento mentaliteto
ir isvis man tie endzelaisai sukurti pizoniskai pakazuhai tenkint
ir isvis eikit visi n…
Pacha Ibiza - Carl Cox mp3
kokie cia jums priesrukiniai, seniai gamintojai nebededa jokiu priesrukiniu i masinas, cia ir yra dienos sviesos, ir visoj europoj taip vazineja, ir niekas nieko nebaudzia, tik bananu respublikoj, “spot lamps” yra vadinamos "fog lamp"omis
galima , cia jums ne bulke is penkiu suvirinta
blia pasiksitu po lempute 1-2mm zieda ir nebutu problemu… ir patys matytu ir kitu neakintu, bet kur gi blia… dar i virsu uzkes suk…s "matai as su ZENONAIS
"