Ar galima sutaisyti multimeter’i?
Tai vot. Tevas neperseniausiai senukuose nusipirko papigiai multimeteri - digital multimeter DT-830B. O as netycia su tom lazdelem prisilieciau prie 220V, kai buvo nustatyta ne ant 10A ,o ant max 200mA ir buvo nustatyta ant varzos. Kazkas su sutsirske ir dabar normaliai varzos neberodo. Kaitaliojasi nuo 100 iki 200 omu pastoviai, nors varza is tikruju yra tik kokie 8 omai. Kas ten galejo perdegti ir ar imanoma, apsimoka taisyti? Labai prasasu padet, nes mane tevas uzmus kai suzinos. Tikuosi supratot ka norejau pasakyt ir kas man nutiko.
Tai vot.Nueik ir nupirk kita,jie 15Lt kainuoja.taisymas brangiau.Tuo pačiu ir tėvas nesužinos.Turėsi atsarginiu dalių.Vienu šūviu du zuikiai.
Tai ko gero paprasčiausia ieškot tuos 12,50 Lt, varyt į Senukus ir nupirkus pakeist.
Algimanto100 patarimas dar geresnis
galiu dar geriau patarti: važiuok į Gariūnus (arba Kaune į Urmą) ir ieškok už Lt.8,30. ir pirma proga bėk nuo tokio tėvo, kuris dėl bapkių kelia pavojų gyvam morganizmui. Tai pavojingas sutvėrimas.
Aisq ka man dabar daryt. O del tevo tai jis visiskai normalus zmogus tik nesinori jam daryt ka nors bloga kad ir netycia todel ir noriu kad nesuzinotu.
Nėra ko norėt- kitaicų darbas Turejau ir aš tokį, ne taip jau blogai- pustrečių metų atitarnavo, o štai darbe toks pat neatlaikė ir pusmečio. Tipinis gedimas- pareina vidinis įtampos stabilizatorius, parodymų tikslumas ima priklausyt nuo kronos išsikrovimo lygio. Kadangi visas jo “protas”- viena bekorpusinė mikroshema nelieka nieko kito kaip tik išmest. Na nebent LCD dar kur nors pritaikyt būtų galima
darytis pačiam…čipai nekainuoja karvės…
Jei kam idomu ,testerio M-830 schemute–Radio 2001 9 26 puslapis.
Tiesa viduje dar saugiklis yra.
Cia idejau nuotrauka kas perdege: [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/461.1 64545.267…-=(34043112](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/461.164545.267…-=(34043112) dagme -> gaila kad neturiu zurnalu. Gal kas galetu atskanuoti ar siaip numesti linka kur butu galima rasti multimmeteriu schemu.
Siaip as turiu to multimetro schema.Jeigu ji yra tikrai tokia .Jei domina galiu nusiusti.