Ar galima reguliuoti laptopu LCD monitoriu kontrasta?

Ar galima reguliuoti laptopu LCD monitoriu kontrasta?

Pas mane laptopas, ir labai ryskiai sviecia ekranas, noretusi pasireguliuoti kad akiu nevargintu. Naudoju windows XP. Ar galima tai atlikti, ir kaip?

Aisku, kad galima. Jai video korta ATI, tai opcijoje nesunkiai galima tai padaryti. Jai nvidia, tai irgi turbut galima. O prie laptopo jokio softo nebuvo kaip pirkai?

na bent jau “sviesiai-tamsiai” man rodos visi gali, o stai spalvu ryskuma ne. siaip manuale pasiskaityk turi buti parasyta

Fn + kažkurie du mygtukai kažką reguliuoja (bent jau šviesumą/tamsumą tai tikrai). Ieškok manuale, rasi.

Manualo as neturiu NeGal galite parasyti kaip ta sviesuma-tamsuma pareguliuoti.

parasyk koks kompas =]

barabonas su ATI 9700.

o tu notebook modeli pasakyk =] ar gamintoja ir modeli .

Platforma CL56

na tai laikyk fn ir ieskok sauluciu…jos turetu buti ties rodyklemis arba koks ratukas kompo sone…juo ir pasireguliuosi…bent ant CL50 jis reguliuojasi su rodykles migtukais

Fn + up-arrow/down-arrow o kaip siaip platforma?esi patenkintas?kokie atsiliepimai nusiskundimai? pats ruosiuosi isigyti sita modeliuka tai butu labai idomu suzinot? kokia komplektacija pas tave cpu/hdd/ram/

Paspausk FN klavisa ir paspaudinek F7 ir F8 klavisus ant ju nupiesta saulutes su skirtingais trikampukais, turetu padeti Cha cha. Pabandyk. Pas mane tai taip reguliuojasi.

Aciu, jau isejo Šypsena