Ar galima prisijungti GPRS arba HSCSD i kompa is telefono?
Turiu teleona kuris palaiko HSCSD funkcija ir noriu suzinoti gal galima pasijungti interneta per GPRS arba HSCSD i savo kompiuteri?
Galima…
Tau turbut lishnos babkes kisenes pleso?Idomu kieno tu abonentas?Nes omnis su tele2 hscsd neteikia.O ar matei bites tarifus?!
Nebloga ir sirta, bet, manau tortas geriau butu Tai mano nuomone… Myliu tave
Sorry… Ne ten pataikiau. Apie tema. Ne tik tarifai cia… Dar ir greitis lb jau zemas… Neapsimoka…
As ir turiu su hscsd,bet pas mane labas tad galiu pamirst
Taip, marius.
O aš vat naudojuos FULL GPRS paslauga Esu omnio abonentas ir moku 35lt/mėn už netą. Naktį naudojuos nemokamai
Greičiai neblogi, tik žinoma counterio nepaloši
Naktį, siunčiant su AresLite programa muzoną greitis retkarčiais pašoka iki 7,5 kB/s . Paprastai būna ~5 kB/s (omnitel abonentas). Bet čia ryšys priklauso nuo to, kiek prie stoties prisijungę abonentų. Jei tik aš vienas,tai ir greitis
. O jei daugiau, greitis krenta.
As gavau lankstinuka su labai provokuojanciu uzrasu vat nusprendziau cia pasidometi ir tiek
Bites lankstinuke parasyta : “HSCSD paslaugos menesio mokestis - 25 lt.” vat kas mane nustebino… O wap GPRS 9 lt menesiui tad pagalvojau reiktu pasidomet
ir dar… Kuo skiriasi HSCSD nuo HSCSD 3d+1u?
3d + 1u reiskia, kad 3 rysio kanalus naudoja parsiuntiniu (download) ir viena kanala issiuntimui (upload).
Labai tau aciu