Ar galima perrasyt softa m55, su data kabeliu is urmo bazes uz 27lt.
jei zinot prasau pasireiksti, nes man pardavejas sake kad jis skirtas tik paprastiem dalykam, o flashint negalima. Ar tiesa?
kiek laidu eina i telefona?
tipo kiek tu geltonu blizguciu? jei taip tai visi
kostian rašė:
TOMoshiukAS rašė:
jei zinot prasau pasireiksti, nes man pardavejas sake kad jis skirtas tik paprastiem dalykam, o flashint negalima. Ar tiesa?kiek laidu eina i telefona?
kokius turi omeny laidus jei tuos kurie kistuke tai ten ju buna tik ~4 kurie ein suomenu perdavimui
o siaip siemens`ams praktiskai viska imanoma su vienu kabeliu padaryt
TOMoshiukAS rašė:
ne isardyk ta kistuka kuris i delefona eina ir pasakyk kiek laidu yra prilituota prie tu geltonu blizguciu
(ir dar pageidautina prie kuriu)
kistuke yra 12, ne taip kaip pakrovejo tik 2
kostian rašė:
TOMoshiukAS rašė:
ne
isardyk ta kistuka kuris i delefona eina ir pasakyk kiek laidu yra prilituota prie tu geltonu blizguciu
(ir dar pageidautina prie kuriu)
o kaip jis ten ardos ar pjaut reikia
isardyt dabar negaliu, parsipuciau updeita, bet bijau bandyt, kaip padaryt back up’a ir ar nenutiks kas blogai jei bandysiu?
su tuo kabeliu veikia visos f-jos. nes as toky paty kabely turiu.
updatinai softa
jo dariau updeita.keiciau softa,eaproma t-mobile buvau ysidejes.
kas yra eapromas ir ar reikia back up’o nes jau pradejau be jo ir kazkaip neramu
jei viskas gerai veiks po updeito tai neprireiks backupo.kas eaprom labai tingiu aiskyt.o kelintos versijos updeita darai?
stai ir updeitinau
10 versija
kuom ji geresne, ten rase kad kazkas del melodiju gal palaiko mmf?
kadar galeciau nuveikt su kabeliu, su kokia programa atrist telefa?
nu man maziau lagina ir spalvos geresnes.bet jau yr 11v. atrisimui,flashinimui naudoju m55tool-pgsm.
kur ja gaut?
ar turi bites korta ir mms?
na turiu tik tingiu det ir nezinau numerio nei kur ji yra