Ar galima pagal nica sprest apie zmogu?
2akela: na cia tikrai ne mano "klychka" ir draugai niekada manes taip nevadino. siaip sugalvojau ant prikolo ir viskas. todel is nico visiskai neimanoma nuspeti apie zmogu, bet pasiskaicius jo apsireiskimus suzinai daug daugiau
Is niko galima spresti daug ka apie zmogu seip mano nikas IRC buna Dziuljeta taciau cia jis jau naudojamas pas mane inete daukas kreipiasi pagalbos nes zino kad Dziuljeta turetu buti svelnus zmogus ir kad gal but ji sugebes nuraminti ir paguosti ir is tikruju tikrai daug kam padedu ir daug kas mane jau pradejo vadinti Psichologe taciau neskaitant to mano nikas tikrai atsipindi mano harakteri as esu labai romantiska megstu grazius vaizdus taip pat esu uzsispirus ir kaip Dziuljeta is knygos pasiekiu savo tiksla Dziuljeta norejo isteketi uz savo mylimojo ir jai tai beveik pavyko na atrodo tiek net nezinau tikiuosi atsakysit kas nors kaip jums atrodo ka sako Dziuljetos nikas?
2Cammomille ramunelem atsiduoda…gelem tokiom…arbata…bet buna dar ir tokios shunramunes, kur laukuose auga
2 ZIURKE!!!
rashymas internete didzhiosiomis rajdemis reishkia shaukima, riksma…pagal nerashytos etikos taisyklez…
o shiaip dobro pozhalovat’
NU CHEBRA SPASIBO UZ PALAIKYMA,NET LENGVIAU PASIDARE,O TAI VISI…
AS TAI ,TIKIUOSI TAIP IR LIKTI.
MAN CIA PRADEDA PATIKTI!
Ziurke tai ziurke. Kas cia tokio?
Nereikia atsiprasineti del to koks esi. Jeigu yra reikalas - reikia daryti. Nemegstu atsiprasinejimu
Neturiu. Tik VW G2.
Man nikas inta asocijuojas su pavarde, nes as pazinojau viena vyra su tokia pavarde.
Del manes visi nikai grazhus, nes zhmogus pats galvojo ir kazkiek idejo i tai saves, na ir kas, jei nikas kaip vardas, jei nikas necenzurinis.
Mano nikai yra sudetingi, bet tai privede mane seksualiniai manjakai irc, tiesa irc esu kitu niku, taip pat sunkiai suprantamu.
Gal tavo vardas orinta?)))))))
O Svaro grupe visai lux, senas geras paprastas vezantis rokelis… Kaip tik tusui, kur susirenka ivairios muzikos megejai. Go on!!!
cerol cerol… tikrai kazhkox shaltas nickas… kaip ir rashei apie save…
Jo, sutinku, man taip pat chebra priklijavo. As kortioznikas amzinas, pastoviai, ar turiu gera korta ar bloga, siulau "svara", ir prilipo, jau daug metu, beje ir rock grupe buvo kazkada "svaras-409", taip pat mano.
dar viena mergaite, pasiklydusi tarp klaidzhiu mirko kanalu… mirkas - dievas ish mazhosios raides, ane? o tos taisykles tau - kaip Mozes deshimt dievo isakymu…
O ka tau kai juoda kate kelia perbego ne karto nelaime neatsitiko?
Hmmm, is nicko sprest apie zmogu, pirma: nicka pasirenki toki, kad kiti mus manytu esant tokiu( tipo toks nesi, o pagal nika tai tu ojojoj )
2 del nicko gimines, jei nickas vyriskas ar tai reiskia, kad po juo slepiasi women, A ? Rase apie nick KEKSE tipo prisijungiau ir ojojajai, o gal ten koks bicas prikolinosi, nepagalvojai, ania ( aisq galejo but ir tokia mergina )
3 nickas turi skambet kietai, kad visiems padarytu ispudi , mes gi megstam, kad mus pastebetu, ania ?
tai pasiseke man
bo kazkaip nemegstu, kai mane deda…
Pasakysiu tiesa.
Vien tiktai pagal nick’a apie zhmogu
NEGALIMA PASAKYTI NIEKO !!!
ZIURKE rašė:
tai tada reik paskaitinet rasliava,ir viskas aisku…
aha, tai va, is kur apie mane taip parasei. ir visai cia nesusije su nick’u…
na tai kodel visi tyli? kodel niekas nebediskutuoja sita tema? ka nejau ji neidomi? man ji idomi
Visada Jusu Kissa