Ar galima naudoti padangas skirtingu rastu?

Ar galima naudoti padangas skirtingu rastu?

Wienzodz gale ziemines, o prieki wasarines. Priekines reiktu keist. Jei pakeisiu i ziemines, ir rastas bus kitox nei gale, ar ziema labai metys masina?

nieko nemetys, nebent baisiai skirsis firmu kokybe, tarkim priekyje Michelin X-Ice, o gale Bielschina Šypsenatada tai metys.

Na tai gerai. Reix greit keist tas padangas. Arteja lapkricio 10d…

Svarbu kad ant asies vienodos kad butu, o kad skirsis galines nuo priekiniu tai dzin visiskai.

Taiptik geresnes ant varancios asies det reik Taip

Ziemines-vasarines yra daug blogiau,nei skirtingo rasto,nes skiriasi padangu minkstumas.Ypac blogai,kai gale minkstesnes uz priekines.

Aš va prieš savaitę padariau lygiai taip pat, kaip ir Tu galvoji - viskas normaliai - nieko nesijaučia.

Jeigu ant varančios ašies dėsi vasarines, nebus sukibimo su keliu ir dažniausiai žiemą buksuosi arba tave mėtis, jeigu vasarinės ant priekiniūų ne varomųjų ratų, tada darant posūkį mašina vis tiek važiuos į priekį slydžiu keliu. Jeigu priekiniai varomieji, o vasarinės gale… Ką gi, dasugiau rankinių dirbti reikės Cha chaBet draudimą avarijos atveju vargu ar gausi Mirkt

Siaip mano tackei galas waromas. Tai px. Dabar reix padangu ieskot.

neklaidink zmoniu - geresnes visada reikia deti i gala! o ralistams visas vienodas ir pritaikytas raliui Šypsena

tai jei pas man fiesta priekis varomas - desiu vasara ant priekio…nu tai is sankryzu nepajudesiu Nežinau

Jo jo, ruta_vysnia, as tai pajudet gal pajudesiu, bet stabdyt geriau net nebandysiu - vistiek tada nestos. Jei jau priekiniai ir varomi, ir vairuojami, ir stabdomi tai jau tikrai geresniu padangu jiems reiketu. Apie gala varoma nesneku.

joa, skirtingi dalykai Taipas kazkaip su galu varomu bijau vaziuot - gal baile esu, gal tiesiog apmastau kas gali nutikt…prieki sau patasai uz rankinio - kaip nori, taip slys…o galui perziopla as Drovus 4 ar 5 m atvazinejau su galu, ale Veeegalui visu geru padangu butinai reik (mano nuomone)

na kiek maciau tave ruta_vysnia ziema su priekiu vazinejancia, tai visai ciki naudoji rankini Gerai, galas juk sunkiau yra valdomas, pats vazinejau istisus dviejus metus su priekiu, tai zinau, kad ziema su priekiu drasiau galima vaziuoti, del galo nzn, tik vasaros metu ant slapio kelio, bet manau permazai pas mane prkatikos ziemai butu…

kadangi dabar nuo ryto iki vakaro sedziu prie KET, tai ten labai aiskiai parasyta, kad jokie padangu skirtumai (rastas, protektoriaus gylis ir t.t.) negalimi! va Kietas

Su galu varančiu nieko gero nebus su vasarinėm Ne Believe me, praeitą žiemą taip atvažinėjau Nekaltas

Na, jeigu isiskaitytum, pamatytum, kad tie skirtumai negalimi tik ant tos pachios ashies. Jei ant tos pachios ashies padangos vienodos, o ant kitos ashies irgi vienodos, bet skiriasi tarpusavyje, tai viskas chia leistina Mirkt

Taip Taip Taip Jo, reiktu ir sekanti sakini perskaityti Mirkt

jums kad tik papriestarauti. leistina, bet nerekomenduotina Cha cha