Ar galima mano telika naudoti kaip monitoriu

Ar galima mano telika naudoti kaip monitoriu

Ar galima mano telika paversti monitoriumi,nes galvoju ji panaudoti filmu perziurai.
Mano telikas yra parastas Samsung gal kokiu 4 m. senumo scart jungties nera tik yra video in ir video aut jungtys (tulpes),vaizdo pl. yra (ASUS)su tv aut’u.

jei yra tv outa’s, galima.

Reikia, kad pas tave butu TV out.

O jus tik atsakinejate, ar dar ir autoriaus posta skaitote. Girtas

turi buti vaizdo plokste su tv out

Jaigu jau taip (pas mane tikrai yra tas TV aut)tai gal kas galėtumėt patarti ka dabar daryti kad paleisti telika kaip monitoriu labai pageidautina kad paaiškinimai būtų pateikiami stiliumi <žaliems> .
Dėkui,tiems kurie nepasididžiuos.

Galima,bet reikia prašyti LOLAŠVILI.
paversti…
ApakęsApakęsApakęsApakęsApakęs

na as su asus plokste nesu susidures, bet paimi laida, kur abiejuose galuose po tulpe, ir sujungi teliko in’a su plokstes aut… garsa reikes atsivesti atsiru laidu, ir kisk ji kad ir i ta patik kur ausines kisi, padalink su tokiu kistuku( apie 2lt kainuoja)… paskui eini i setingus ir ieskai kur ta telika enablinti jei nerodo… pas mane ploksteje tai yra tokia funkcija &quot;clone mode&quot;, tai ieskok ko nors panasaus, ant geforsu lygtai ghost mode vadinas… na nezinau… tai va, susirandi kazka panasaus jei yra, tai ten galima nurodyti, kad ijungus viedeo faila, automatiskai ant teliko padaro fulscreena, o tuo metu su kompu galima kad ir su wordu spausdinti… jei tokios f-jos nera, tada ieskai paprasciausia teliko setingsu ir bandai pajungti kad veiktu…
pasinaudok paieska, daug temu geru yra prikurta…

Pats naudoju savo Philipsiuką filmams žiūrėti, naudoju softą &quot;TV Tool&quot;, jei reikia galiu su vaistais įmesti į vieną servuką Laimingas.
Bet per teliką tai tik filmus žiūrėti, šiaip tai dirbti su juo yra mazochizmas, na nebent turėsi 100 Hz teliką, tada akių ir negadins taip smarkiai… Nekaltas

Naujieji GF driveriai turi tas galimybes, nereik net Tv Tool Šypsena

Na jai dar ir softas čia reikalingas tai jai gali moostelk ji man kur nors…
ar i emaila neitu…
ir jai netingi instrukcija pridėk nes vėl ka netaip pasidarysiu kaip reikia.

aha ir man mestelk jei gali ta &quot;tv tool&quot; buciau labai dekingas!!!

o nueiti i http://www.google.lt ir parasyti tv tool labai sunku ?

O aš manau jai geras žmogus man pasiulė tai kodėl nepasinaudot pasiulimu…
ir kodėl tau tai taip kliūna…
Nustebęs

sorry nepagalvojau !tuo metu neatejo i galva google pasiieskotiNekaltas

Nu Nu,
Ar bandei TVTool išgydyti.
Be Cracko ar jau nucrackintos versijos veiks 15 minučių (su serijalkėm galit nevargti)

Walio kurią versiją žadi postinti.
Iš naujausių su viskuo turiu 8.3.1 ir 9.0.0
Mėtosi ir 9.5.4 bet už ją negarantuotas

oooo kaip elgtis su tuo softu duosit patarimu???ar …

Į Bangos paieškos laukelį rašyk TVTool ir keletą paaiškinimų rasi.
http://www.banga.lt/admlt/sh.find?pattern=tvtool&filter=224.461&am
p;sbm.x=25&sbm.y=12

Juolab, kad nesudėtinga programulka

tai kad nebutini tie tv tool… galima ir paprastai sukonfiguruoti