Ar galima i veikianti pc pajungti hdd?

Ar galima i veikianti pc pajungti hdd?

Reikia i ijungta kompa p4 matke dfi NB70-SC pajungti harda 4 barakuda,os XP Pro,girdejau kad taip galima ir tereikia refreshint,bet nutariau pasiklaust

Man tai keistai atrodo, kai važiuojančiai mašinai bandomas pakeisti ratas… NekaltasNekaltasNekaltas

Nebijai disko sugadint ? Nekaltas

Matai, kompas turi palaikyti "Hot swap" Mirkt Cia tik kai kurie RAID formatai tai palaiko. Dazniausiai tik ant serveriu yra naudojami tokie triukai.

Na gali rinktis is dvieju variantu:
1.Isjungi kompa, pajungi harda.
2.Pajungi harda, isjungi kompa.

As balsuoju uz antra varianta.

Okis nejungsiu,palauksiu kol persius man viska ir isjunges pasijungsiuŠypsena

O siaip taip draugels su paprasta shatlo motina ir Win 2000 jungineja ir sake mates taip ant servu darant,na servai tai suprantamaŠypsena

Buvau vienasyk netychia pajunges jau beveik ishsijungiant kompui, na kas, motoriukas pradejo suktis, bet kai pilna ishsijunge, ir vel ijungiau viskas veike! Šypsena Bet nepatariu to daryti! Mirkt

DEMESIO DEMESIo viska galima daryti tik kaikada tik 1 KARTA nebijokit nei musmiriu nei kitu Nuodu gerti tik vo tik viena karta ju gersite
ISVADOS JUNK jei negaila

Juokiasi Ant serveriu kur jis mate, tai buvo brangi sistema su SCSI diskais ant RAID pajungtais, kur galima istraukti veikianti diska, o ne siaip paemei is savo PC’iuko ir istraukei Juokiasi

Pajungi harda, isjungi kompa, vel ijungi kompa ir ziuri, kad hardas jau suejes Šypsena

"Hot Swap" funkcija sugalvota tam, kad butu galima pakeisti sugedusi harda neisjungiant serverio.

Manau kad galima, tik reikia turet hdd racka kuriam butu galima atjungt maitinima… tik va neaishku kaip win’ai sureaguotu…

Tai kad cia sneka apie PC eina, o ne apie serveri Nekaltas

Ant PC irgi galima susimeistravoti, ale per brungu Baisu

Pabandyk mums pasakysi kad mes tokiu klaidu nedarytume…

NebandziauŠypsena nors hdd ir papige,bet ne ant tiek:0 kad eksperimentuot

cia kazkada buvo postas kaip vienas veikejas rama is veikiancio pisuaro islupo Cha cha tai panasi tema ir cia

Manau kad i paprasta veikianti PC tik su Dievo Ranka galima ijungti HDD, nes dievui nekainuoja