Ar galima atsinaujinti nelegalius w2k is interneto?

Ar galima atsinaujinti nelegalius w2k is interneto?

Kai pirkau kompa buvo jame suinstaliuoti w2k, taciau kazkur pasimete CD ir perinstaliuodamas win idejau taip pat w2k, bet su CDKEY is interneto, t.y. nelegaliu.

Zinau kad win xp nustoja veikti jei juos nelegalius bandai atnaujinti is microsoft puslapio, o kaip yra su w2k. Ar galiu as daryti updeta, ar man po to apdeito jie uzlinks nebepataisomai?

visi windowsai labai gerai veikia ir atsinaujina, tiek ir XP.

daryk daryk updeita…ok viskas busCha cha
verchiau padaryk tema “kas ish jusu naudoja legalias fortkes?”Cha chaCha cha

Šypsena microsoft rulez- jam nusispjaut ar tu legalus ar ne kai nori update pasidaryt Šypsena

galima viską daryt… tik sp1 nesudėsi jei bus su cd-key FCKGV-RHQQ2… kažkada visą mokėjau mintinai Mirkt yra pilnas inetas tu sn su kuriais eina sp1… updeitai iš m$ saito irgi eina su betkokiu sn…

Na pas mane ten kaip kompaktas vadinosi tai kazkaip w2k su sp4, bet nesvarbu, svarbu galesiu atsinaujinti.

O kas liecia wxp atnaujinima tai tikrai niekam nepatarciau. As namie atsinaujinau kelis kart, veike gal pora savaiciu nuo pirmo atnaujinimo, paskui kompas paprasciausiai neuzsikrove: restart ir restart…

pvz as tai atnaujinau win 2003 per neta ir nieko, neatskrido bilas ir nesuemeJuokiasiJuokiasi

niekam tu neįdomus su savo serial numeriu. na nebent jis įtrauktas į blogiukų sąrašą Laimingas
updatinkis drąsiai

Nu bandysiu, bet kodel man atsinaujinus wxp jie uzlinko kad tik format c: pagelbejo?

Siaip as manau kad visi populiariausi cdkey kurie vaiksto inete gali buti itraukti i nepageidaujamu sarasus. Ju juk nera daug, iki 50 turbut.