Ar galima atsiimti pinigus uz telefona?

Ar galima atsiimti pinigus uz telefona?

Jeigu paėmus ir specialiai sugadinus telefono plokštę be pėdsakų (juk tai įmanoma, ar ne?) kol dar yra garantinis, ar galima nuėjus į saloną reikalauti grąžinti pinigus už telefoną?

galima

Kaip galima?Nekaltas

Nezinau abejoju, imanomas atvejis kad tave salonas paagaidins ir paleis su nevaeikianciu telefu, sakydami niexuj gadinti…

Cia teisybes yra Taip

IssamuTaip Cha cha

Nesiulyciau rizikuoti, nes siaip galima nesunkiai nustatyti, kaip buvo sugadinta plokste: ar tai buvo padaryta programiskai (per laida), ar fizinio kontakto metu. Siaip telefonai kol garantinis genda dazniausiai tik del gamyklinio broko. Nekaltas Galiausiai, net jei ir pavyks ir pripazins tarsi brokaLaimingas, visvien pinigu neatgausi, geriausiu atveju gausi kita aparata. Blogesniu atveju - savo telefa po taisymo. Baisu

PS kox telefonas?

3510i Planavau iki garantinio pabaigos likus dviems mėnesiams prichimičinti kąnors ir atsiimti pinigus, nueit į kitą saloną ir už tuos 599lt pasiimt kitą, daug geresnį telefoną, su kamera ir t.t. Galvoju, kad 3650 apie liepos mėnesį kainuos 600 nauja salone.

Ale koks aferistas!

Reikia gi suktis kažkaip… O salonai nesijaudinkit, nenubiednės… Cha cha

sukcius.Koks tavo vardas?

Zinai,omnis ir bite jei tokie gedimai,paima mob,ji duoda mikrovisatai,ta nustato kox gedimas ir del ko jis padarytas,tai manau tau nelabaj pawyks nes nezinai kas gali buti broku o kas ne

Nu nepavyks, tai nepavyks, ką padarysi… Mano vardas Tadas. Profailuose netingėk pažiūrėt. Čia aš, Plexust3, tik nickas kitas jau.

P.S. Aš Mikrovisatoj ir pirkau Liežuvis

nenorejau izeist.Bet taip nesazininga.

Daug kas šiam pasauly nesąžininga. Nesąžiningai dažniausiai elgiasi su mumis, paprastais žmonėmis. Todėl jokios sąžinės graužaties nejausčiau, dideles bapkes vartantis salono savininkas nenubiednės dėl 600lt. O šita afera yra vienintelis būdas daug pinigų neturinčiam paaugliui kasmet turėti vis naujesnį, geresnį telefoną. Nežinau, pasinėriau į GSM, gal kada ateity tai pravers. Kuo daugiau turiu, tuo daugiau noriu. Prie spalvoto ekrano ir poly melodijų man dar reikia kameros, geresnės raiškos ir BlueTooth. Kol kas.

P.S. Aš tikrai neįsižeidžiau :wink:

Nemanau, kad tau pinigus grazins geriausiu atveju pakeis i nauja. Bet siaip tau nepaviks apkvailinti meistru su tuo gedimu. Gal geriau bandyk ka nors kita.

ismastei tu cia neblogai,bet kiekviena kart nesiodamas sugadinta mob.ims itarineti ir kita kart ziurek visai neduos garantijos.

Gal geriau bandyk ka nors kita. Pasistenk, kad telefas pats sugestu, vat jau tada, arba jie tau ji pataisis, arba jei jie nesugebes jo pataisyti tai tau ji pakeis nauju, bet as labai abejuoju, kad jie tau jo nepataisys. Geriau jo negadink, o pasistenk ji parduoti kol garantija nepasibaige ir prie tu pinigu pridek lt ir nusipirk sau nauja mobilka .