Ar gali susekti?
Kiek esu girdejes jeigu mobilus vogtas ir paskelbtas paieskoje, tai ji suseka pagal IMEI. Ar tai tiesa? ta esu girdejes tik su abonentais. O kaip del visokiausiu Pildyk, Ekstra, Labas, Ezys ir Mazylis? ar irgi gali susekti?
cia gali nepriklausyti, kokia korta stovi
cia tik ant naujesniu telefu man rodos
Bet vistiek idomu suseka pagal IMEI. Jeigu as ta IMEI pakeisciau?? Manes nesusektu? As taip suprantu kad telefonas skleidzia signala kuris rodo tavo buvimo vieta. Juk kaip kitaip susijungtu su tinklu"?
jei imei pakeisi nesuseks, jei imei nekeisi ir isidesi prepaid korta, irgi nesuseks, o jei abonento korta, yra tikimybe kad sulauksi zaliu sveciu…
jei ir nedesi jokios kortos ir bus ijungtas, galima rasti jo padieti(jis duoda slaptus impulsus i eteri)
Suseka visus telefonus pagal IMEI ir pagal viska ka tu nori ir ko tu nenori. Taip kad nevok mobileku ŽULIKE
pazystamui suseke taip telefona ,nors buvo be abonento
paprasciausiai nustato kur daugiausiai skambina ir jei tas yra abonentas ,ateina ir klausia kas tuo numeriu skambina …ir suzino
xi xi xi. o dar galima duoti stipru signala i ieskoma mobila ir jis sprogs, kad kalbesi
… joooo ir tapsi impotentu ble
kazkur esu girdejas kad naudojant telefonu,siunciama begales informacijos is jo vienu metu. bet nemanau kad ieskos kokio nors nuvokto telefono,nes tos proceduros brangios tetu buti. na nebent is jo skambinai ir apie terorizma prikalbejai ,arba kur nors prototipa nuvagiai. or smth…
taip randa, taciau galima imei pakeisti, nepamenu kainos
pakeis tau imei i kito vogto telefono imei
vienu zodzi telefona vos tik pavokta jai tai buvo registruotas uzblokuoja ir atrist gali tik labai geras specas
tada nesuprantu kaip tos turgaus bobeles susidorojo su mano mobiliuku…
Tai visai nepriklauso nuo to senas ar naujasmobilus
Suseka, tačiau EXTRA ar PILDYK ar labas yra anoniminės, ty, nėra žinoma kas ja naudojasi, todėl vagiai žulikai ir naudoja papildus.
pasveikinkit mane su 1000 tuju postu!
gali atsekti,per draugus kuriem skambinai is labas ar extru. bet tai cia tik labai jau reikalingam atvejui. per diena tu telefu nuvagema ir naudajama labai daug.niekas neapsiims daryti tokiu dalyku. beto jei atrishtas kol nustatys ar extra ar pildyk ar labas tai per toky domenu srauta tai vajei…
geriausia grazink tam is kurio pavoge
viskas imanoma tik noro ir pinigu reikia.na o jai noro negali nupirkti tai nesuseks.